Auri: “Træt af at tabe tætte fodboldkampe”

Selvom Auri Skarbalius kunne se sine tropper knokle på og leverer en flot indstilling i mere end 90 minutter onsdag aften, var det ikke nok til at få point med tilbage til Østsjælland fra besøget på den jyske vestkyst. Esbjerg fB kom på sejrskurs allerede efter 1 minuts spil og det formåede Svanerne desværre ikke at få lavet om på i løbet af den efterfølgende halvanden time. Til trods for masser af godt spil

“Der hvor jeg er mest ramt er, at vi igen spiller en god kamp men ikke vinder. Det adresserer jeg igen og det er ikke godt nok. Vi skal blive bedre til vinde de tætte kampe. Den gameplan som vi har lagt virker: Vi spiller mod dem og kommer i de situationer, hvor vi skal lave mål, men vi er ikke effektive og det er forskellen i dag”, siger cheftræner Auri Skarbalius og fortsætter med ros til holdets gåpåmod,

“Generelt synes jeg, at vores indstilling er i orden og jeg har nærmest svært ved at huske, hvornår det er den, der har været et problem – og det er dejligt at se. Når det så er sagt, så er jeg træt af at tabe en fodboldkamp, hvor vi spiller meget, meget lige op med Esbjerg fB og måske endda bedre end dem”

Efter kampen blev der snakket nok så meget om dagens dommer, der dømte straffespark til værterne knapt kampen var fløjtet i gang. Men det er ikke noget, som cheftræneren fokuserer meget på. Retteligt mener han, at holdet skal se ind ad og få større udbytte af de store muligheder.

“Al den snak om dommeren. Jeg synes også, at han laver fejl, men siger ikke noget til ham – det er os selv, der ikke scorer mål og ikke dommeren. Vi skal videre herfra”, slutter Auri Skarbalius af.

1. Division

Esbjerg fB – HB Køge

Onsdag den 16. september kl. 18.30

Blue Water Arena

Capelli Sport