Auri: Vi mangler at komme frem til de store chancer

HB Køge måtte nøjes med et enkelt point i søndagens hjemmekamp mod Skive. Efter kampen udtrykte cheftræner Auri Skarbalius tilfredshed med den defensive indsats, mens han dernæst efterlyste skarphed i den anden ende af banen.

“Der er ingen nemme kampe i 1. Division, og Skive er ikke noget dårligt hold. Det kan alle se. Der er ikke nogen, der har det nemt mod dem. Defensivt synes jeg, vi løser det fint, men offensivt mangler vi at komme frem til flere chancer, og så skal vi blive skarpere”.

“Vi snakker meget om at spille hurtigere og skabe overtalssituationer. Når modstanderne står så kompakt centralt, så skal vi være dygtigere til at skabe situationerne modsat. Der var nogle situationer, hvor vi havde muligheder, men alligevel ikke lykkedes med at skabe de her større chancer”.

Auri Skarbalius havde naturligvis helst sat tre point ind på kontoen efter kampen mod skibonitterne, men efter tre nederlag i træk på hjemmebane, så fandt cheftræneren det alligevel lidt positivt, at der nu kom et enkelt point på kontoen.

“Når man står til sidst i kampen, så var det sådan en kamp, som man bare ikke må tabe. Det var vigtigt, og når man tager vores sidste tre hjemmekampe i betragtning, så var der fremgang”.

Capelli Sport