Auri: “Vi skal have tre point mod Skive”

Fredag aften spiller HB Køge forårssæsonens første udekamp, når turen går til Skive, hvor der venter en modstander, der ligger sidst i tabellen, og som kæmper for at undgå nedrykning.

Skibonitterne er uden sejr på hjemmebane i denne sæson, og i HB Køge forsikrer cheftræner Auri Skarbalius da også, at man tager til Skive for at hente alle tre point.

“Vi skal helst have tre point hver gang. Da vi mødte Skive på hjemmebane tidligere på sæsonen, der så vi, at de ikke ligner et hold, der spiller i bunden hvad angår deres moral, attitude, fysik på holdet og de chancer, de skaber – også i sidste kamp, hvor de har 18 afslutninger mod Fremad Amager. Det bliver ikke nemt, men vi vil helst have alle tre point”, understreger Auri, der dog ikke ser det som et ekstra pres at skulle møde et Skivehold, der endnu ikke for alvor har fundet den pointmæssige melodi i denne sæson.

“Det kan ikke lade sig gøre at spille fodbold på det her niveau uden pres. Selvfølgelig er der pres på for at præstere, men man kan ikke gøre mere end at gøre sig umage, og det er det, der er fokus på. Hvis vi holder os til planen, så håber vi på, at det lykkes”.

HB Køge startede foråret med 1-1 på hjemmebane mod Hobro, mens Skive tabte deres forårspremiere med 0-4 på udebane mod Fremad Amager.

1. Division

HB Køge – Hobro

Fredag den 19. februar kl. 19.00

Hancock Arena

Capelli Sport