Basem Alkhoudari kåret som Årets Talent 2022

Basem Alkhoudari er kun lige fyldt 16 år. Trods sin unge alder er han en fast del af HB Køges U19-mandskab, og han har ved flere lejligheder været udtaget til NordicBet Ligaholdets trup til kampene i landets næstbedste fodboldrække.

Søndag eftermiddag blev han kåret som Årets Talent i HB Køge anno 2022 – som den yngste modtager af prisen nogensinde.

“Basem er en venstrebenet højrekant, som også kan spille 8’er. Han er teknisk fantastisk, sparker rigtig godt og har et godt overblik, hvilket giver ham muligheden for at ligge den målgivende aflevering, Basem er derfor assistmager, og samtidig selv målfarlig. Han er stærk i kroppen med fart og er derfor god en-mod-en både offensivt og defensivt samt stærk i presset. Det gør ham til en super spændende spiller med et voldsomt potentiale. Han er en spiller, vi skal nyde, så længe han spiller her,” lyder det fra HB Køges direktør Per Rud.

Selv glæder Basem Alkhoudari sig over kåringen.

“Det betyder selvfølgelig meget for mig, at have vundet prisen som Årets Talent. Jeg synes virkelig, at jeg har knoklet for det, selvom jeg også er løbet ind i nogle hårde perioder undervejs, men derfor betyder det også endnu mere at det hårde arbejde bliver bemærket. Det er et kæmpe skulderklap, og jeg er meget stolt og beæret over den her anerkendelse.”

“HB Køges ungdomsafdeling har klart haft en stor indflydelse på, hvor langt jeg er nået. Miljøet er fantastisk på alle parametre, og jeg har virkelig lært meget af både trænere og medspillere. Prisen er med til at give mig et klart selvtillidsboost og ekstra motivation til at kæmpe videre.”

Årets Talent – Herre og Danske Bank Prisen:
2022: Basem Alkhoudari
2021: William Madsen
2020: Jubril Adedeji
2019: Marius Elvius
2018: Mads H. Christiansen
2017: Alexander Bah
2016: Mathias Drost
2015: Malte Amundsen
2014: Justin Shaibu
2013: Oliver Jørgensen
2012: Sylvester Seeger-Hansen
2011: Nicolai Riise Madsen
2010: Lee Rochester
2009: Marcel Rømer

Capelli Sport