Beate om kamp mod tidligere klub: Det er altid en lidt speciel følelse

I morgen eftermiddag venter en ny runde i Gjensidige kvindeligaen, når de danske mestre tager imod FC Thy – Thisted Q. Det er således Kvindeligaens nummer ét og tre, der møder hinanden i et spændende opgør på Capelli Sport Stadion. Nok er der vigtige point på højkant, men for Beate Marcussen er der måske lidt mere på spil end for de fleste andre. Beate skal nemlig op mod sine tidligere holdkammerater.

“Det er selvfølgelig altid en lidt speciel følelse. Jeg kender jo mine modstandere rigtig godt, men omvendt så kender de også mig rigtig godt. Jeg har spillet med det hold i fem år, hvorfor der naturligt er lidt flere følelser forbundet med det,” fortæller den unge kantspiller og fortsætter om hendes nyere tilværelse i HB Køge:

“Jeg er meget taknemlig for alt det, jeg har fået med mig fra min gamle klub, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at jeg hører til i HB Køge nu. Jeg er kommet så hurtigt ind på holdet her, at jeg faktisk føler, at jeg har været her meget længere. Jeg føler mig meget tilpas og ‘hjemme’ her. Jeg tænker, at jeg er lige der, hvor jeg skal være,” siger Beate Marcussen. 

//KØB BILLET: HB KØGE – FC THY – THISTED Q//

Som det ser ud nu, har FC Thy – Thisted Q på tredjepladsen otte point op til HB Køge på førstepladsen. Men for Beate og resten af truppen er der vigtige point på spil, hvis de vil udbygge føringen i tabellen.

“Thy har jo startet sæsonen rigtig godt, så der er heller ikke nogen tvivl om, at det bliver en svær kamp. De er et af de hold, der udfordrer topholdene. De må meget gerne tage point fra Fortuna og Brøndby, men det er vigtigt, at vi tager de tre point. De har selv scoret mange mål, men de giver også mange chancer væk – og det skal vi være gode nok til at udnytte i morgen,” lyder det fra Beate. 

I løbet af ugen har det været muligt at tilmelde sig et brav af en begivenhed i forbindelse med morgendagens kamp – nemlig Oktoberfest på Capelli Sport Stadion, som foregår på Nordtribunen efter herrernes kamp og fortsætter under kvindeliga-kampen. Beate Marcussen og resten af truppen håber på, at det giver anledning til ekstra god stemning på stadion.

“Det er simpelthen bare et genialt arrangement med oktoberfest under kampen. Det her stadion er altid fyldt op med god stemning, og jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor mange der har lyst til at komme og støtte og heppe. Jeg tænker, at oktoberfest-arrangementet kun giver anledning til ekstra god stemning på stadion – og det er jo kun til vores fordel,” slutter Beate.

Tidligere på dagen, klokken 12.00, møder HB Køges NordicBet Liga-mandskab Fremad Amager. Har man billet til bare den ene af de to kampe, vil den også være gældende til den anden kamp på Capelli Sport Stadion.

//KØB BILLET: HB KØGE – FC THY – THISTED Q//

 

HB Køge – FC Thy – Thisted Q
Gjensidige Kvindeliga
Lørdag d. 15. oktober 2022, 15.30
Capelli Sport Stadion 

Capelli Sport