Beate: Vi stræber altid efter at opnå nye mål

I morgen venter Sundby Boldklub på udebane, og selvom hjemmeholdet lige nu ligger i bunden af tabellen, så er det for Beate Marcussen og resten af truppen ikke svært at sætte sig op til kampen, da vigtige point og nye mål er på spil.

“Selvom Sundby ligger placeret i bunden lige nu, så har de alligevel bevist, at de godt kan skabe problemer for flere hold i ligaen. Derfor går vi også ind til denne kamp som enhver anden. For det første er der vigtige point på spil, hvis vi gerne vil blive ved med at holde afstand til Brøndby. For det andet sætter vi os altid nye mål til hver enkelte kamp. Vi stræber altid efter at blive bedre og udvikle os – det er faktisk hele vores DNA og kultur på holdet,” fortæller Beate Marcussen.

Og den unge kantspiller er i den grad inde i en positiv udvikling, hvilket heller ikke er gået ubemærket hen. I denne uge blev Beate Marcussen kåret til rundens spiller, efter en fantastisk præstation i kampen mod FC Nordsjælland, hvor hun også scorede to mål. 

“Som fodboldspiller har man de her gode stimer, hvor man har selvtillid og det kører for en. Sådan en periode er jeg måske inde i lige nu – og det kan jeg takke mit hold for. Jeg har for alvor vænnet mig til træningsniveauet på holdet, som er ekstremt højt. Jeg har nogle utroligt dygtige medspillere, som hver dag presser mig at blive bedre. Det her niveau fra træningsmiljøet gør også bare, at vi er enormt godt klædt på til kampene. Vi er vant til presset og det høje niveau fra træning, hvilket i den grad er et privilegie,” lyder det fra Beate Marcussen, der også tillægger fællesskabet på holdet en stor betydning for hendes egen succes såvel som holdets. 

“Vi er blevet utroligt tætte på meget kort tid – det tror jeg faktisk aldrig, at jeg har prøvet før. Jeg er jo flyttet her til sjælland uden at kende et øje, men det er utroligt trygt for mig at være her, fordi jeg netop har piger og holdet, der nærmest føles som en stor familie. Det er helt sikkert også en nøglefaktor for både mine egne præstationer og holdets. Når alt uden for banen fungerer, så kan det også tydeligt mærkes på banen,” siger Beate Marcussen.

I forbindelse med morgendagens kamp venter også årets sidste fælles udebanetur med Svanerne/HB Køge Support, hvor fanklubben byder på mad, bus tur/retur og kampbillet uden du skal betale en krone, såfremt du er medlem af fanklubben.
HB Køge har sponsoreret bustur og kampbilletten som tak for den store, trofaste støtte, fansene har leveret gennem 2022 til både vores kvinde- og herrehold. Du kan stadig nå at tilmelde dig her. Vi håber at se en masse af jer til et spændende opgør på Sundby Idrætspark. 

Der er kick-off på Sundby Idrætspark lørdag klokken 13.00 og opgøret kan følges på Viaplay.

Capelli Sport