Beierholm ny EuroPartner i HB Køge

Den landsdækkende revisorvirksomhed Beierholm er ny EuroPartner i HB Køge.Beierholm har således efter en årrække som HoldPartner i klubben opgraderet deres partnerskab til den højeste partnerkategori. Beierholms navn er derudover at finde på ærmet af HB Køge Women’s nye kamptrøjer.

“Vi er meget tiltrukket af HB Køge og især klubbens stærke kvindehold, der jo bliver ved med at overgå sig selv. Vi vil gerne understøtte den spændende udvikling og hjælpe projektet yderligere på vej,” siger Partner i Beierholm Køge, Morten Zanoni Lønsbo.

Beierholm har været med i NETVÆRKET og partner i klubben de seneste 3 år. Forud for indeværende sæson er Beierholm, som medlem af klubbens højeste partnerkategori, blevet udpeget som profilpartner for to af klubbens førsteholdsspillere: Hos kvindeholdet er det Maria Uhre (billedet) og hos herrerne Jonas Jensen-Abbew.

Beierholm Køge holder til på Fændediget i Køge og hjælper både små og mellemstore virksomheder fra det lokale erhvervsliv og resten af Sjælland med revision, økonomisk rådgivning og sparring.

Tusind tak for støtten fra alle i HB Køge til Beierholm.

Capelli Sport