Bengtsson efter uofficiel debut: “Det føltes godt”

For en uges tid siden hentede HB Køge den svenske back Andreas Bengtsson i Halmstads BK. Onsdag eftermiddag var han så i aktion i HB Køge-trøjen for første gang, da han og de nye holdkammerater tørnede sammen med FC Nordsjællands Internationale Akademihold. Og her leverede Bengtsson og holdkammeraterne en fin første halvleg, hvor man allerede efter 15 minutter var foran 2-0.

“Jeg synes det gik fint i første halvleg, og vi gik ud og gjorde det, som vi have trænet på i løbet af ugen. Vi kom med et højt pres, og jeg synes, vi gjorde det godt. Det var også rart at komme ud på banen med mine nye holdkammerater – det føltes godt. Der er stadig meget at udvikle, men jeg synes det gik godt. Der var nogle andre spilmønstre, end jeg har været vant til, men dem skal jeg nok vænne mig til,” evaluerede Bengtsson efter kampen, som endte 3-3 efter HB Køge-føring på 3-1 ved pausen.

“FC Nordsjælland var dygtige og spillede hurtigt og aggressivt, så jeg synes, det var en god modstander for os. Vi lykkedes med at kontrollere kampen ret godt i første halvleg, og så var vi desværre ikke helt klar i starten af anden halvleg. Men vi tager første halvleg med os, og nu ved vi, hvordan vi skal spille for at holde kontrollen mod den type modstander.”

I den kommende uges tid drager den tidligere svenske ungdomslandsholdsspiller på træningslejr sammen med sine nye holdkammerater, og den ugelange træningslejr i Tyrkiet kommer til at betyde meget for Bengtsson og de relationer han skal knytte til sine nye medspillere.

“Det kommer til at betyde meget for min integration på holdet, og jeg kommer til at lære mine holdkammerater endnu bedre at kende. Og så er der jo nogle spillere, som jeg kommer til at have mere direkte spil med end andre – dem som er tættest på mig i spillet på banen – og det samarbejde kommer til at udvikle sig dag for dag.”

HB Køge rejser til Tyrkiet fredag den 27. januar, og skal i løbet af de følgende syv dage spille træningskampe mod FC Atyrau fra Kazakstan og Östersunds fra Sverige.

Capelli Sport