Benløse IF ny samarbejdsklub for HB Køge

Ansvarlig for samarbejdspartnere i HB Køge Thorina-Joy Schroeter og Børneformand i Benløse IF Mads Rathje Andersen.

HB Køge er glade for at kunne byde stort velkommen til Benløse IF som ny samarbejdsklub!

Pr. 1/3 2024 har de to klubber indgået et formelt samarbejde, der skal bidrage til udviklen af ungdomsfodbolden i klubberne.

Med indgåelsen af aftalen bliver Benløse IF en del af HB Køges ATK+ center, hvor de største lokale talenter kan blive udfordret på et nyt niveau og tage det næste skridt i deres udvikling som fodboldspillere uden at skifte klub med det samme.

Samtidig får spillerne i Benløse IF mulighed for at deltage ved HB Køges “Træn som en prof”, der vil være mulighed for besøg fra HB Køges førsteholdsspillere til en træning hjemme i Benløse og klubbens ungdomstrænerne vil kunne deltage i HB Køges “Store trænerdag” som forhåbentlig kan kaste ny inspiration og sparring af sig til brug i hverdagens træninger.

Ved at bringe de to klubber tættere sammen er det naturligvis også meningen, at de største talenter fra Benløse IF får mulighed for at prøve sig af i HB Køge-regi.

Benløse IF har ca. 450 medlemmer i ungdomsafdelingen, hvoraf omkring 50 er pigespillere. Samarbejdet omfatter naturligvis hele ungdomsafdelingen.

Udover de rent sportslige fordele, det giver Benløse at blive samarbejdsklub, får spillerne også adgang til HB Køges kampe i Gjensidige Kvindeliga og NordicBet Ligaen.”I Benløse IF ser vi super meget frem til samarbejdet, og vi glæder os til at udfolde det på flere niveauer. Når vi vælger at indgå et samarbejde med HB Køge, er det fordi vi ser muligheder for at kunne udvikle vores egen klub på flere parametre. Vi laver i forvejen en del sociale arrangementer, som alle har til hensigt at skabe en stærk fællesskabsfølelse, og dette samarbejde hjælper os med at styrke den sociale profil yderligere,” siger Børneformand i Benløse IF Mads Rathje Andersen og fortæller om det kommende talentsamarbejde mellem klubberne:

“Vi ønsker at tilbyde vores spillere de bedste forudsætninger for at udvikle sig på deres eget niveau, og med udsigten til at kunne sende de største talenter i retning af ATK+ centret i HB Køge, så øger vi ikke bare muligheden for at holde spillerne længere i egne rækker, men vi tilbyder dem også en tryg overgang til et elitetræningsmiljø, hvor de ikke med et hives ud af deres egen sociale sfære.”

Det er HB Køges talentchef Steen Knudsen samt Thorina-Joy Schroeter, der er ansvarlig for klubbens samarbejdspartnere, som har indgået aftalen.

“Vi oplever Benløse IF som en klub med sunde værdier og et godt lokalt ungdomsarbejde. Derfor er vi glade for at vi har kunnet indgå den her aftale, som først og fremmest kan gavne spillere og trænere i Benløse IF i deres dagligdag og som kan være med til at styrke vores profil som regionens stærkeste fodboldklub indenfor talentarbejde,” siger Steen Knudsen.

Allerede til HB Køges første hjemmekamp i 2024 vil samarbejdet blive synligt for omverdenen. Når HB Køge møder Hillerød i NordicBet Ligaen d. 8. marts vil 30 ungdomsspillere fra Benløse således agere hhv. boldbørn og indløbsbørn til kampen.

Capelli Sport