Berkant Bayrak underskriver ny aftale

HB Køges 18-årige keeper Berkant Bayrak har forlænget sin aftale med klubben. Berkants oprindelige aftale stod til at udløbe til sommer.

“Berkant har vist, at vi kan stole på ham, når han får chancen. Alle ved, at keepere som regel peaker i en noget ældre alder end Berkants, men vi føler, at han allerede nu er ved at være klar til fast spilletid på seniorniveau. Det ligger i klubbens DNA at give en talentfuld, lokal keeper som ham chancen – derfor har det også været en prioritet for os at få Berkants fremtid bundet til klubben,” siger direktør i HB Køge, Per Rud.

Fem førsteholdskampe står Berkant Bayrak noteret for i HB Køge-trøjen siden han debuterede i pokalkampen mod Tårnby FF i august 2023. Berkant og han bror Efe, som i efteråret ligeledes forlængede sin aftale med HB Køge, er fra Hastrup og har altid spillet i Herfølge Boldklub- og HB Køge-regi.

Brødrenes forældre er fra Tyrkiet og mens Efe i november debuterede for det tyrkiske U18-landshold, har Berkant tidligere været en del af det tyrkiske U15-landshold.

Sammen blev de i efteråret det fjerde brødrepar til at optræde for HB Køge samtidig efter Søren & Morten Nielsen (2009-2011), Thomas & Andreas Sørensen (2011-2012), Lee & Marc Rochester Sørensen (2011-2013 og 2016-2017).

Capelli Sport