Billet- og tilskuerinformation: Dobbeltkamp søndag 5. maj

Der er dobbelt op på bold på Capelli Sport Stadion søndag eftermiddag, når begge HB Køges professionelle seniormandskaber spiller vigtige kampe i henholdsvis Gjensidige Kvindeliga og NordicBet Liga.

Klokken 13.00 gæster FC Nordsjælland i kvindeligaen, mens der klokken 16.00 spilles NordicBet Liga-kamp imod Hillerød Fodbold.

Sideløbende med begge kampe afvikles der HB KØGE OUTLET i Spar Nord Lounge på Capelli Sport Stadions hovedtribune, og der ventes derfor stor aktivitet omkring stadion hele eftermiddagen.

Som altid når HB Køge afvikler dobbeltkamp giver billet til én af kampene også adgang til den anden. Det gælder billetter købt på hbkoge.eventii.dk, sæsonkort, fodboldpas, partnerbilletter, billetter anskaffet gennem kvindeligaens hovedsponsor Gjensidige og alle andre billetter/adgangsformer, der på papiret blot giver adgang til én af kampene.

 

UDEBANEFANS

Billetter købt til udebaneafsnittene giver også adgang til begge kampe. Vi henstiller dog til, at udefans, som vælger at overvære en kamp der ikke implicerer “deres” hold, ikke gør brug af udebaneafsnittet under den pågældende kamp.

Capelli Sport Stadion er i øjeblikket under ombygning og det normale udebaneafsnit på nordtribunen er derfor lukket af. Udebanefans skal på søndag benytte indgang A (Nordicals) i den sydlige ende af hovedtribunen og hvorfra der er adgang til både det midlertidige udebaneafsnit på sydtribunen ved Spar Nord Arena og til hovedtribunen, Scor-tribunen.

// KØB BILLET: HB KØGE – FC NORDSJÆLLAND & HB KØGE – HILLERØD //

HB KØGE OUTLET

Som tilskuer på søndag har man desuden direkte adgang til HB KØGE OUTLET i Spar Nord Lounge gennem glasdørene øverst på Scor-tribunen.
Ønsker man at gæste HB KØGE OUTLET uden gyldig billet eller adgangskort til en af kampene, skal det ske via ståltrappen ud mod forpladsen i den sydlige ende af tribunen.

 

FOR PARTNERE

Sponsorer og samarbejdspartnere i NETVÆRKET kan som altid tilmelde sig vores pre-match arrangementer i Spar Nord Lounge via Engage. Af logistiske årsager er tilmelding til begge kampe nødvendig for sponsorer, der ønsker at have adgang til Spar Nord Lounge og forplejning i forbindelse med begge kampe.
Partnerbilletter giver ligesom alle andre billetter på dagen adgang til at overvære begge kampe.

Capelli Sport