Billetinformation: HB Køge – Lyngby BK, Oddset Pokalen

Tirsdag d. 26. september får HB Køge besøg af Lyngby Boldklub i tredje runde af Oddset Pokalen på Capelli Sport Stadion.

Hjemmeholdets tilhængere
HB Køge gør opmærksom på, at sæsonkort udelukkende er gældende for ligakampe og derfor ikke giver adgang til opgøret. Sæsonkortholdere – og alle andre – må derfor købe billet via HB Køges billetportal hbkoge.eventii.dk for at få adgang til kampen.
Spillere i HB Køges moderklubber, Køge Boldklub og Herfølge Boldklub, har dog adgang til kampen ved fremvisning af deres Fodboldpas.

Adgang til stadion foregår for hjemmeholdets tilhængere som altid via indgang A (Nordicals) i den sydlige ende af vores hovedtribune, Scor-tribunen. Hjemmeholdets tilhængere har fri adgang til siddepladser på både Scor-tribunen og mobiltribunen på den modsatte langside af stadion samt til ståpladser bag målet i den sydlige ende af stadion.

Udeholdets tilhængere
Lyngby-supportere, der kommer til Køge for at se kampen, bedes ligeledes købe deres billet på hbkoge.eventii.dk. Vælg tribunen ‘Udefans’ ved onlinekøb.

Udeholdets tilhængere bedes benytte indgang D i det nordøstlige hjørne af Capelli Sport Stadion.

HB Køge henviser desuden til klubbens generelle retningslinjer for tilskuere på stadion. Herunder findes også information om parkeringsforhold samt godkendelse af flag og bannere.

Billetpriser
Billetsalget er åbnet og følgende billetpriser er gældende for Oddset Pokal-kampen HB Køge – Lyngby BK:

Voksen (18 år +)
: 90,- online // 110,- i løssalg på stadion
Pensionist: 70,- online // 90,- i løssalg på stadion
Junior (3-17 år): 60,- online // 80,- i løssalg på stadion
Børn (0-2 år): Gratis

Capelli Sport