Billetsalg til Juventus-kamp åbner torsdag

Salg via forkøbsret åbner torsdag
Billetsalget til UEFA Women’s Champions League-kampen imod Juventus FC åbner torsdag d. 8. september klokken 10.00 for sæsonkortholdere og medlemmer af NETVÆRKET.

Som sæsonkortholder eller NETVÆRKET-medlem har man sikret sig forkøbsret til alle kampe i Champions League-regi, og det er altså derfor, billetterne i første omgang eksklusivt sættes i salg for dém. Salget foregår via det link, der onsdag sendes ud til sæsonkortholderne og NETVÆRKETs medlemmer. Forkøbsretten er gældende i 48 timer, og der er ingen begrænsninger på, hvor mange billetter man kan købe.

Offentligt salg åbner lørdag
Lørdag d. 10. september klokken 10.00 åbner billetsalget for alle andre. Det foregår som altid via hbkoge.eventii.dk

Da UEFA ikke tillader brug af mobiltribuner til kampen, er der et nedsat antal siddepladser tilgængelige til kampen. Siddepladsbilletterne er til salg efter først-til-mølle-princippet, og det handler derfor om at være hurtig på tasterne, hvis man vil sikre sig de bedst tænkelige pladser til opgøret.

Modsat normale ligakampe er der til kampen mod Juventus nummererede pladser for alle siddende tilskuere.

Udebaneafsnit
Der udbydes i udebaneafsnittet kun ståpladser til kampen. Også billetter til udebaneafsnittet købes via hbkoge.eventii.dk når det offentlige salg åbner lørdag d. 10. september klokken 10.00.

Billetpriser
Siddepladser på Scor-tribunen: 200,-
Ståplads: 125,-

Henvendelser om billetsalg og forkøbsretten kan sendes til cvb@hbkoge.dk

Capelli Sport