Billetsalget til Esbjergkampen er godt i gang

I den kommende weekend spiler HB Køge på hjemmebane mod Esbjerg fB i 1. Division. Kampen spilles lørdag kl. 14.00 på Capelli Sport Stadion, og billetsalget til kampen er i fuld gang.

Der er kun adgang for tilhængere af HB Køge.

Pga. COVID19-restriktioner må der kun være samlet set 500 personer på stadion. Det tal er inkl. spilere, trænere, dommere, tv-folk mv. Der er derfor færre end 500 billetter til salg til kampen, og billetterne sælges efter “først til mølle”.

Billetsalget lukker en time før kick-off, og eventuelt overskydende billetter kan købes i løssalg i indgangen.

// Køb din billet her //

Har du sæsonkort?

Hvis du før denne sæson har købt sæsonkort til HB Køges hjemmekampe, så skal du bare møde op på Capelli Sport Stadion på lørdag.

Dit sæsonkort for 2020/21-sæsonen gælder både til kampene i 1. Division og Gjensidige Kvindeliga, og vi har på forhånd sikret, at der er plads til dig blandt tilskuerne til kampen, uden at vi overskrider grænsen på 500 personer.

 

NB!

Det skal bemærkes, at kun købte sæsonkort til 2020/21 og købte onlinebilletter eller billetter købt i indgangen giver adgang til kampen. Det betyder også, at ingen andre former for årskort eller tidligere udstedte fribilletter og partnerbilletter gælder til kampen. Det gælder desværre også blandt andet eventuelt udstedte ungdomskort til moderklubberne, og eventuelle årskort til frivillige.

Partnerne af HB Køge og NETVÆRKET skal venligst tilmelde sig til hjemmekampen via Loxam Lounge via Engage.

 

1. Division

HB Køge – Esbjerg fB

Lørdag den 28. november kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport