Billetsalget til sæsonpremieren er i gang

Fredag den 11. september tager HB Køge hul på 2020/21-sæsonen når Hvidovre IF kl. 19.00 gæster Capelli Sport Stadion til den første kamp i 1. Divisionssæsonen.

Som i sidste sæson må der kun lukkes maksimalt 500 tilskuere ind til kampen, inkl. spillere, dommere osv.

Billetsalget til kampen er skudt i gang i vores online-billetshop, og vi opfordrer alle til at købe billet hjemmefra. Onlinesalget lukker kl. 18.00 – én time før kick-off.

Eventuelt overskydende billetter sælges i indgangen fra kl. 18.00, men på grund af begrænsninger for antallet af tilskuere opfordrer vi til at købe billetten hjemmefra.

Billetpriser:

Voksne: 80 kr.

Pensionister (og børn under 15 år): 40 kr.


NB!

Det skal bemærkes, at kun sæsonkort og købte onlinebilletter eller billetter købt i indgangen giver adgang til kampen. Det betyder også, at ingen andre former for årskort eller tidligere udstedte fribilletter og partnerbilletter gælder til kampen. Det gælder desværre også blandt andet eventuelt udstedte ungdomskort til moderklubberne, og eventuelle årskort til frivillige.

Partnerne af HB Køge og NETVÆRKET skal venligst tilmelde sig til hjemmekampene via Nordea Lounge eller Loxam Lounge via Engage.

// Billetshoppen //

KØB SÆSONKORT OG VÆR SIKRET ADGANG – HVER GANG

Vil du være sikker på en plads til kampen – og til sæsonens øvrige hjemmekampe i både 1. Division og Gjensidige Kvindeliga – så husk at du kan købe sæsonkort. Men sæsonkortet i hånden er du altid garanteret en plads til hjemmekampene.

// Læs mere og køb dit sæsonkort her // 

Sæsonkort kan også købes på kampdagen. Kortet koster kun 800 kroner (400 for pensionister). Med kortet i hånden er du sikret adgang til alle kampe i både 1. Division og Gjensidige Kvindeliga.

 

1. Division

HB Køge – Hvidovre IF

Fredag den 11. september kl. 19.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport