Billetstatus: Rift om siddepladserne til Juventus-kamp

Der ventes mange folk på tribunerne, når HB Køge tirsdag aften klokken 18.00 tager imod de femdobbelte italienske mestre fra Juventus i playoff-runden til UEFA Women’s Champions League på Capelli Sport Stadion.

Billetsalget åbnede i sidste uge, og der har især været rift om pladserne til både VIP-arrangementet i Spar Nord Lounge og til siddepladserne på Scor-tribunen til kampen.

Tilmeldingen til VIP-arrangementet lukkede i går, og det er derfor ved at være sidste chance, hvis man vil nå at sikre sig en siddeplads til kampen. Billetter til siddepladser på Scor-tribunen kan købes på hbkoge.eventii.dk.
Siddepladserne på østsiden og på nordtribunen af stadion vil ikke blive taget i brug tirsdag aften, da UEFA ikke tillader ophold på  mobiltribuner under kampen. Derfor er antallet af siddepladser til opgøret altså kraftigt reduceret. I skrivende stund er der således under 100 siddepladsbilletter tilbage til salg.

Fodboldpas (adgangskortet for medlemmer af HB Køge og moderklubberne) og sæsonkort gælder ikke til kampen tirsdag og ejere af disse adgangskort er derfor også nødsaget til at købe billet, hvis de vil overvære opgøret.

Udebaneafsnittet på nordtribunen vil være forbeholdt tilhængere af Juventus FC. Også for dem foregår billetkøb på hbkoge.eventii.dk. Der ventes en pæn portion tilhængere fra Juventus’ officielle danske fanklub, Juventus Club Danmark, som forhåbentlig kommer til at være med til at skabe en uforglemmelig stemning og aften på Capelli Sport Stadion.

Det vil være muligt at købe billetter i døren for både hjemme- og udeholdets fans.

For dem der ikke har mulighed for at være fysisk tilstede og se kampen på stadion, tilbyder klubben pay-per-view stream af kampen. Læs mere om det her.

Billetpriser:
Siddeplads: 200,-
Ståplads: 125,-
Alle billetter købes på hbkoge.eventii.dk

HB Køge – Juventus FC
UEFA Women’s Champions League, playoff
Tirsdag 20. september, 18.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport