Bjarne Nielsen A/S Køge opgraderer

Bjarne Nielsen A/S Køge opgraderer engagementet i HB Køge og NETVÆRKET, så bilforhandleren fremover er RegionalPartner i NETVÆRKET der står bag HB Køge.

En del af aftalen betyder blandt andet, at HB Køges adm. direktør Per Rud og cheftræner Morten Karlsen også i de kommende år vil være godt kørende i biler fra Bjarne Nielsen A/S, der i bilforretningen på Tangmosevej i Køge har lækre biler fra både Ford og Volvo. Per Rud kører fremadrettet rundt i en Ford Kuga, mens Morten Karlsen bliver kørende i en Ford Fiesta.

– Vi har opgraderet aftalen med HB Køge og NETVÆRKET fordi vi ser rigtig god værdi af et samarbejde med HB Køge og den platform det giver for at markedsføre vores virksomhed og vores biler i HB Køge og NETVÆRKET. Vi er glade for samarbejdet, og ser frem til at HB Køge også i fremtiden er rigtig godt kørende.

HB Køge-direktør Per Rud glæder sig over at Bjarne Nielsen A/S Køge har udvidet engagementet og bakker endnu flottere op om HB Køge.

– Bjarne Nielsen A/S Køge har i mange år været en loyal partner i HB Køge og NETVÆRKET, og det sætter de endnu en tyk streg under med den nye aftale, lyder det fra Per Rud.

Capelli Sport