Bjarne Nielsen biler gør HB Køge kampklar

Når HB Køge fremover skal spille udebanekampe både for herre- og kvindeholdet, så vil der være helt styr på, at materialerne bliver fragtet sikkert og flot frem. Bjarne Nielsen A/S Køge har nemlig sponsoret en spritny Ford Transit varevogn, der gør det nemt for holdlederne at tage materialerne til og fra kamp. Den nye varevogn vil allerede blive taget i brug fra næste uge, hvor den vil være at finde på vejene.

“Vi har været partnere i HB Køge gennem en årrække, og vi er glade for, at vi kan hjælpe HB Køge med at få logistikken omkring deres kampe til at gå op. Varevognen skal sørge for, at det er nemt for holdene at fragte materialer, tøj, mad og drikkevarer til kampene, og vi håber at den får lov at køre masser af kilometer for klubben,” siger salgschef Carsten Furman Ruhnau fra Bjarne Nielsen A/S Køge.

Det er primært holdlederne fra herrernes NordicBet Liga-hold og kvindernes Gjensidige Kvindeliga-hold, der kommer til at gøre brug af den nye varevogn. En af dem er servicechef og holdleder for herreholdet, Lasse Larsen:

“Det er kanon, at vi nu har en fed varevogn til at tage vores udstyr og materialer med til kamp. Det gør vores job nemmere og er med til at sikre, at alt spiller, så holdene kan koncentrere sig om at præstere på banen. Derudover gør det også dagligdagen i klubben nemmere, når vi nu let kan bringe tøj ud til vores samarbejdsklubber eller fragte andre ting rundt til vores samarbejdspartnere i den nye varevogn.”

Bjarne Nielsen A/S Køge ligger på Tangmosevej 108, og her finder man alle de nyeste modeller fra både Ford og Volvo under samme tag. Samtidig har Bjarne Nielsen A/S Køge et stort udvalg i nyere brugte biler og demobiler – herunder kan en Ford Transit som den HB Køge har fået, naturligvis også erhverves hos Bjarne Nielsen A/S Køge.