Black Friday i SvaneShoppen med op til 80% rabat

Fredag d. 24. november er der Black Friday med vilde tilbud i HB Køges fanshop, SvaneShoppen.

Der vil være mellem 20% og 80% rabat på ALT tøj og merchandise fra midnat fredag – og da HB Køge spiller hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga lørdag eftermiddag gælder tilbuddene såmænd også hele lørdagen med! Alle de kraftigt nedsatte priser vil altså kunne findes på SvaneShoppen online og i vores fysiske fanshop på Capelli Sport Stadion i forbindelse med kampen om lørdagen.

Enkelte af varerne findes udelukkende online og enkelte andre varer findes kun i den fysiske butik: Så for at være sikker på ikke at gå glip af noget, anbefaler vi at du besøger begge steder mens tilbuddene gælder.

Der vil blandt andet være 25% rabat på alle denne sæsons spillertrøjer, der på Black Friday-tilbud sælges for 375,- (voksenstørrelser) og 300,- (børnestørrelser) i stedet for de normale 499,- og 399,-.

Også de spritnye varer i HB Køges vinterkollektion såsom huer, vanter og halsedisser vil være nedsat med 35% i pris, mens der altså er helt op mod 80% i rabat at hente på flere t-shirts, trøjer og jakker. De skarpeste priser får du på vores langærmede grå t-shirt, der normalt koster 200,- men som til Black Friday sælges for sølle 39,- kroner og på vores bomberjakke der nedsættes fra 350,- til 99,- kroner.

Er du heldig gør du dog potentielt det bedste køb ved at erhverve dig en “HB Køge Mystery Box” til 49,- kroner. Du ved ikke hvad der er i den, men Mystery Box’en kan have en værdi helt op til 1.000,- kroner og har en garanteret mindsteværdi af 100,- kroner. Mystery Box’en sælges kun i vores fysiske butik på Capelli Sport Stadion.

Uanset hvad byder Black Friday i hvert fald på en unik mulighed for at gøre et kup eller for den sags skyld for at sikre julegaven billigt til en Svane, du holder af.

Tilbuddene gælder online fra fredag klokken 00:00 til lørdag klokken 23:59 og i den fysiske fanshop på Capelli Sport Stadion lørdag eftermiddag fra 14:00-17:30 i forbindelse med Kvindeliga-hjemmekampen mod AGF. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter som eksempelvis fanklubbens ‘normale’ rabatkode.

Capelli Sport