Blandede bolsjer

Det var ikke helt godt resultatmæssigt, men heller ikke helt skidt, da HB Køges fire ældste talenthold var i kamp lørdag.

Talentdrengene var taget til Nykøbing for at spille mod FC, og her var U19 holdene først i aktion. Svanerne kom foran allerede efter syv minutter ved Silas Hald, og 1-0 til HB Køge var også stillingen ved pausen. Hjemmeholdet fik udlignet efter ni minutter af anden halvleg, men Niklas Jakobsen bragte igen svanerne foran efter godt en times spil. Det lykkedes igen bundholdet Nykøbing FC at udligne og 2-2 endte den ordinære kamp. Uafgjort er ikke en mulighed så holdene gik i straffesparkskonkurrence om et enkelt point mere. Her var hjemmeholdet bedst, og HB Køge måtte derfor nøjes med et point. Det var altså et sødt bolsje med bitter eftersmag.

Til gengæld var U17 holdet mere effektive i deres kamp. De kunne tage hjem med alle tre point og en sejr på 3-1. Efter 0-0 ved pausen kom HB Køge foran på et selvmål tre minutter efter pausen. Minuttet efter scorede Gabriel Larsen til 2-0 og efter yderligere tre minutter scorede han også til 3-0. Et lille kvarter før tid reducerede hjemmeholdet, men yderligere blev det ikke til. Et bolsje med chokolade i midten.

Talentpigeholdene spillede mod Kolding IF på udebane, og her var der ingen nåde fra hjemmeholdets side, da U16 holdene spillede. Kolding IF var blot for stærke og vandt 4-0 efter at have ført 3-0 ved pausen. Et af de virkelig sure bolsjer.
Det nederlag revancherede U18 holdet imidlertid da de tog de tre point med hjem ved at vinde 2-1. Efter knapt et kvarter bragte Isabella Rose Hansen svanerne foran 1-0, men i anden halvleg udlignede hjemmeholdet. Emma Sofie Brandt Andersen fik dog scoret sejrsmålet med godt et kvarter igen, og ligger fortsat suverænt nummer 1 i pulje B. Det var et af de virkelig søde bolsjer.

 

Capelli Sport