Bliv klog på Vendsyssel FF med NORDJYSKE-journalist

Søren Olsson er sportsjournalist hos NORDJYSKE og følger al nordjysk sport tæt. Særligt fodbolden har han en forkærlighed for, hvorfor han beskæftiger sig ganske meget med AaB og fredagens modstander fra Vendsyssel FF. Vi har stillet ham fire skarpe spørgsmål for at blive klogere på, hvad man kan forvente af fredagens opgør på Capelli Sport Stadion.

Hvordan er opstarten og den første kamp gået for Vendsyssel FF? 

“Vendsyssel er kommet godt igennem opstarten. Efter et målfattigt efterår, hvor de scorede færrest mål af alle, har de knækket koden angående at få scoret mål. I flere af testkampene har de fået scoret mange mål – senest i sæsonens første kamp mod FC Roskilde, hvor de vinder 2-0. Der har været mange skader i truppen og i særdeleshed i midterforsvaret, hvor blandt andet Andreas Kaltoft og Jakob Hjort har været savnet. Men flere er tilbage på træningsbanen og senest gjorde Kaltoft comeback i sidste uge”.

Hvilken type kamp forventer du, det bliver fredag aften?

“ Det bliver formentlig en ganske underholdende kamp. Vendsyssel og HB Køge er to af de hold i 1. Division, der vil spille med bolden. Begge hold er bedst på bolden og har godt med bolddominerende spillere – særligt på midtbanen. Så jeg tror, det bliver en seværdig og underholdende kamp”.

Hvem er den bedste eller mest spektakulære spiller hos Vendsyssel FF?

“Ali Massoud har en god teknik, en fin sparketeknik og er altid farlig både foran mål og i en-mod-en-situationer. Godt nok er han offensiv midtbanespiller, men han var Vendsyssels topscorer i efteråret. Ellers er en spiller som unge Wessam Abou Ali ved at finde tilbage og skal ikke undervurderes. Godt nok er han kun 21 år, men han har bevist, at han har mål i støvlerne”.

Hvad forventer du af HB Køge resten af sæsonen?

“Umiddelbart bør de være om ikke tophold, så deroppe omkring. Det er jo en klub, der tidligere har været i Superligaen og bør i min optik hører til blandt de store hold. De har kvaliteter til, at ligge lige under de helt store hold, som Vejle og Viborg”.

NordicBet LIGAEN

HB Køge – Vendsyssel FF

Fredag den 6. marts kl. 19.00

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport