Bozga: Alle er skuffede

Jean-Claude Bozga blev kåret til kampens spiller efter søndagens uafgjorte kamp mod Næstved BK, hvor det til trods for en stor fight kun blev til ét point. Det var Bozga blandt andet bag, da han scorede HB Køges enlige mål:

– Jeg er glad for at blive kåret til kampens spiller. Den kåring betyder noget. Og angående kampen, så tror jeg, at vi alle er lidt skuffede. Fordi vi kunne have fået mere end ét point. Vi havde chancerne og jagtede alle tre point. Men det her er fodbold, du ved. Det sker. Men det gode er, at vi viser i anden halvleg, at vi er stærke.

Følte du dig selvsikker på banen?

– Ja, hvorfor skulle jeg ikke det? Jeg føler mig selvsikker upåagtet situationen.

Og hvad med holdet? Er der en positiv mentalitet i øjeblikket?

– Ja, jeg synes, at vi har en rigtig god mentalitet. Og vi er på vej.

Hvad skal vi så gøre, for at få alle tre point næste gang?

– Der er altid plads til forbedringer. Vi skal give os en lille smule mere end i dag. Og så vil vi få alle pointene. Og så skal vi blive ved, blive ved og blive ved på en positiv måde.

Capelli Sport