Bozga: Tiden er moden til forandring

Lørdag eftermiddag tager HB Køge afsked med Jean Claude Bozga, når den 36-årige rumænske midtstopper for sidste gang kan optræde med svanen på brystet. Det sker efter tirsdagens udmelding om, at Bozga og HB Køge skilles, når den nuværende kontrakt udløber.

Selv kan forsvarsspilleren se tilbage på tre år med mere end 80 kampe, hvor han har kriget, scoret og forsvaret med hjertet.

Læs også: HB Køge og Bozga går hver til sit

“Jeg har haft det godt i klubben. Det har været et rart sted at være og jeg har haft det godt med folkene i klubben, fansene og mine holdkammerater. Men nu er det nu. Nogle gange skal man bevæge sig videre i livet og få forandring. Og det er tiden moden til for mig nu. Jeg fortsætter selvfølgelig med at spille”, siger Jean Claude Bozga.

“Det er svært at vælge nogle få højdepunkter ud i løbet af min tid her. Hele perioden har været god. Vi har været tæt på oprykning, vundet store sejre. I denne sæson har vi så kæmpet for at undgå nedrykning, men det er derfor, det er spændende at være fodboldspiller. Nogle gange går det op, nogle gange er der store udfordringer. Men det vigtigste er, at vi klarede det og overlevede i denne sæson”.

Som en af de rutinerede kræfter i truppen har Bozgas tilstedeværelse haft en stor indflydelse på kulturen i omklædningsrummet og træningsbanen.

“Jeg har bidraget med en stor vindermentalitet og min attitude. Jeg har altid været positiv og har samtidig kunne bidrage til holdet med min erfaring fra andre klubber og lande. De fire ting har været med til at, jeg har kunne hjælpe og guide særligt de unge spillere”.

“Selvfølgelig bliver det sørgeligt at skulle spille den sidste kamp på lørdag – men jeg vil samtidig være glad, for jeg ved, at jeg har gjort meget for klubben og at det er blevet værdsat. Men det er vores beslutning at det skulle ske nu. Jeg skal videre og klubben skal videre og der skal ske en ændring nu”, slutter Jean Claude Bozga.

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport