Briggs: Bliver mere klar for hver kamp

Efter en uge afsted med Guyanas landshold er Matthew Briggs tilbage i HB Køge, hvor han på søndag sammen med resten af klubben tager imod Næstved BK. En

– Det var dejligt at være tilbage på landsholdet. Det er altid rart at blive udtaget. Vi vandt den første kamp mod Aruba med 1-0. Det var en ret svær kamp, fordi de caribiske landshold er meget stærke og atletiske,

– Samtidig var kampen mod Jamaica også en svær kamp, fordi de er det stærkeste hold i Caribien. Vi tabte den kamp og endte på en andenplads i (kvalifikationen til Gold Cup, red.) gruppen. Så der er stadig en masse på spil.

Du blev udtaget efter et par gode præstationer her i klubben. Hvordan føler du, du er faldet til?

– Jeg har det fantastisk. Jeg er faldet rigtig godt til. Drengene og staben har været rigtig åbne og velkomne. Det føles som om, jeg er kommet flyvende fra start.

Hvad forventer du af søndagens kamp?

– Forhåbentlig fortsætter vi, hvor vi slap. Siden jeg blev en del af holdet, har vi ikke tabt en kamp. Så jeg håber, at vi kan tage det med til søndagens kamp og fortsætte de gode takter.

Føler du dig mere klar, nu du fik to gange 90 minutter i landskampene?

– Ja, for hver kamp føler jeg mig stærkere, fitter og skarpere. Når man så spiller i 40 grader, så mister man en masse fedt og væske, haha. Jeg føler mig klar og har det godt.

Capelli Sport