Briggs: Havde fortjent en sejr

– For os som hold var det frustrerende at få endnu et uafgjort resultat. Jeg synes, at vi havde fortjent en sejr – alene baseret på vores præstation. Men sejrene skal nok komme, når vi er så selvsikre i vores spil. Jeg synes, at vi – særligt i anden halvleg – dominerede kampen fuldstændig. Vi holdt rigtig godt fast på bolden – chancerne skal nok komme.

Det er første gang her i klubben, du bliver kåret til Kampens Spiller. Hvad synes du om din egen præstation?

– Jeg følte mig selvsikker og synes, at jeg spillede godt. Jeg forsøger bare at koncentrere mig så meget som muligt i kampene, og hjælpe holdet som jeg bedst kan.

En af de måder, du hjælper holdet på er ved at drive bolden fremad igennem linjerne. Hvad tænker du selv om det?

– Jeg har tidligere spillet en del som venstreback, så det er helt klart en af mine forcer. Jeg er god til at komme med frem og angribe. Det er klart en af mine styrker og en måde, jeg kan hjælpe holdet på. Det giver holdet en anden mulighed, og jeg føler, at det åbner rum op, hvor andre spillere kan komme ind.

Du havde et par af dine karakteristiske løb fremad i dag. Prøv at beskriv en af situationerne.

– En af gange, hvor de clearer bolden, tager jeg den ned med brystet og ser pladsen foran mig. Derfra forsøger jeg at spille et-to mod Tobias (Christensen, red.). Det lykkedes ikke helt. En anden gang forsøgte en modstander at lukke mig ned, men jeg fik bolden med og forsøgte at drible forbi. Når jeg ser rummet åbner sig foran mig, forsøger jeg at udnytte det.

Capelli Sport