Bruninho-tryllerier går viralt… igen

I maj 2015 tryllede brasilianske Bruninho på Herfølge Stadion med en fantastisk dobbelt-tunnel i en 4-0-sejr over Vendsyssel FF. Tryllerierne blev fanget af HB Køges kamera, og siden gik klippet viralt med flere millioner visninger på tværs af sociale medier. Blandt andet hos det store og anerkendte fodboldsite 433, der alene på Instagram har næsten 28 millioner følgere.

Nu – fem år senere – har “433” fundet klippet frem igen. Tirsdag eftermiddag blev videoen delt med deres millioner af følgere på tværs af forskellige sociale medier. Alene på Instagram har 433 næsten 28 millioner følgere.

Videoen er igen blevet et hit, og efter blot få timer har klippet allerede høstet mere end 250.000 likes, og har på kort tid mere end 1,3 mio. visninger.

Hjemme i Brasilien sidder Bruninho, og kan nu igen se sin dobbelt-tunnel gå viralt.

“Det var en uforklarlig følelse første gang de postede videoen på Instagram for fem år siden. Jeg kan huske, at jeg sad i sofaen derhjemme efter træning, og begyndte at modtage en masse beskeder på Instagram. Det var en ret sej ting, og at gense det, det er virkelig fedt, fortæller Bruninho til HBKoge.dk.

30-årige Bruninho spiller i dag i en klub i hjemlandet.

Capelli Sport