shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Buch klar til gensyn med Hvidovre efter krampe i premieren

På søndag den 1. august kl. 14.00 spiller NordicBet Liga-holdet sin første hjemmebanekamp i den nye sæson, når gæsterne fra Hvidovre kommer forbi Capelli Sport Stadion. For en af spillerne betyder det et gensyn med sin tidligere klub. Oscar Buch skiftede før sæsonstarten til HB Køge på en fri transfer fra netop modstanderen Hvidovre. 

“Det bliver selvfølgelig en speciel kamp for mig, men også en kamp, jeg ser frem til. Det er altid fedt at møde sine gamle holdkammerater, og de har ikke skiftet så meget ud i truppen, så jeg kender stadig de fleste. Men jeg glæder mig helt vildt til at nappe de tre point fra dem på søndag”, siger Oscar Buch med et glimt i øjet. 

“Jamen man kan sagtens forvente, at netmaskerne kommer til at blafre på stadion. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at det sker, og så glæder jeg mig til at spille foran en masse fans til første hjemmebanekamp. Så en opfordring herfra til at komme ud og se os gå efter de tre point på søndag”
Oscar Buch

I sæsonens første kamp blev det til 89 minutters spil for Oscar Buch i hans officielle debut for HB Køge, inden han lod sig udskifte med krampe efter en stor arbejds- og løbeindsats. Her sætter Oscar Buch lidt ord på debutkampen:

“Det var dejligt at komme igang med en sejr i første kamp, og så på en rigtig svær udebane i Horsens. Vi har stadig masser at arbejde med, men dejligt at komme fra land med en sejr. På papiret en af de sværeste udebaner at komme til i sæsonen, så bare rigtigt fedt at komme godt i gang med den nye sæson. Derudover viste vi, at selvom præstationen ikke var den bedste, så var vi i stand til at hive de tre point alligevel”.

Siden skiftet fra Hvidovre til HB Køge har Oscar Buch været særdeles velspillende i træningskampene. Her er det blevet til flere mål fra den hurtige og driblestærke kant.

“Jeg har fået en fantastik start i HB Køge. Jeg har fået lavet en masse mål i træningskampene, og mødt nogle gode drenge og trænere i truppen. Masser af intensitet i træningerne, så jeg har været utrolig glad for min start i HB Køge”, fortæller Oscar Buch om sin pre-season og start i klubben. 

Søndag den 1. august bliver således Oscar Buchs første hjemmebanekamp på Capelli Sport Stadion i NordicBet Ligaen, og mod hans tidligere hold Hvidovre. Til kampen har Oscar et budskab til de folk, der kommer forbi på stadion: 

“Jamen man kan sagtens forvente, at netmaskerne kommer til at blafre på stadion. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at det sker, og så glæder jeg mig til at spille foran en masse fans til første hjemmebanekamp. Så en opfordring herfra til at komme ud og se os gå efter de tre point på søndag”.

Der er kampstart kl. 14.00 på Capelli Sport Stadion. Det er muligt at købe sæsonkort her.

NordicBet Ligaen

HB Køge – Hvidovre IF

Søndag den 1. august kl. 14.00

Capelli Sport Stadion