Capelli Sport Cup 2020 udsættes til næste år

HB Køge har valgt at udsætte Capelli Sport Cup 2020, der skulle have været afviklet i juli måned, og have haft deltagelse af klubber og spillere fra store dele af verden. Den nuværende situation med en global covid-19-pandemi har fået HB Køge til at træffe den svære, men rigtige og alligevel lette beslutning, om at udsætte turneringen til 2021.

“Vi er rigtig ærgerlige over det. Ikke mindst fordi der allerede er lagt masser af kræfter i forberedelserne. Der er blandt andet bestilt masser af værelser på vandrerhjemmene i Køge og Ishøj samt hotelværelser på Comwell Køge Strand og Hotel Niels Juel, ligesom der både er bespisning og buskørsel, der kommer til at mangle. Capelli Sport Cup er hurtigt blevet et stort stævne, som hiver masser af unge mennesker, trænere, ledere, agenter og scouts til byen”, fortæller direktør Per Rud.

Capelli Sport Cup 2020 ville have haft deltagelse af Cedar Stars Academy og Rush Academy fra USA, Inter Allies FC fra Ghana, MSV Duisburg fra Tyskland og flere andre Capelli Sport-klubber fra hele verden, blandt andet Capelli Sport Futures – et sammensat hold med talenter fra hele verden.

Turneringen skulle i alt have haft deltagelse af seks hold i U19-rækken, fire hold U17-hold-rækken, ligesom der for første gang skulle have været deltagelse af fire kvindeseniorhold.

“Det er også ærgerligt fordi vi i HB Køge selv skulle have haft hold med i alle tre rækker, hvilket er nogle helt fantastiske kampe at få i en opstart. Jeg glæder mig dog over, at Capelli Sport Cup helt sikkert vender tilbage i 2021”, slutter Per Rud.

Capelli Sport