Capelli Sport Cup: Her er holdene, del 1 – U17-drenge

I uge 30 bliver der tryk på lægterne og kunstgræsset på Capelli Sport Stadion, når den internationale Capelli Sport Cup igen løber af stablen. Som tidligere skrevet her på hjemmesiden bliver det med besøg fra en lang række internationale klubber, der bliver opdelt i henholdsvis kategorierne U17-drenge, U19-drenge og Kvindesenior. I denne tredelt artikel præsenterer vi holdene til hver af de enkelte turneringsstrenge. Her kan du få et overblik over de U17-drengehold, der deltager.

U17

Cedar Stars Academy

Det amerikanske talentakademi Cedar Stars Academy har i løbet af de seneste år vokset støt på såvel det amerikanske kontinent, som i resten af verden. Med hovedlokation i Bergen, New Jersey, og New York har den Capelli Sport-ejede klub udvidet og fået en endnu større berøringsflade med fodboldspillere i USA, Europa og Afrika.

Klubben deltog også ved sidste afholdelse af Capelli Sport Cup i 2019, hvor blandt andet Ronald Arevalo gjorde en god figur og blev kåret til turneringens bedste spiller. Arevalo har efterfølgende skrevet kontrakt med HB Køge, hvor han denne sommer er kommet til for at blive en fast del af klubben, som et af de største talenter, der er kommet fra Cedar Stars Academy.

Foruden at udvikle dygtige ungdomsspillere og forfine de store talenter, har det fra start været en prioritet også at udvikle ordentlige mennesker, der efter endt tid som ungdomsspiller var klar til livet med de rigtige værdier.

Klubben skal i år deltage i både U17- og U19-udgaven af Capelli Sport Cup, hvor man glæder sig til at give sine hold en særlig mulighed for europæisk modstand, give spillerne en god oplevelse og forhåbentlig samtidig tiltrække sig opmærksomhed fra scouts fra ind- og udland.

Capelli Sport USA

Ligesom det var tilfældet i 2019-udgaven af Capelli Sport Cup kommer der også i år et sammensat hold af en række store talenter fra diverse Capelli Sport-klubber rundt omkring i verden. Således får de en række talentfulde drenge muligheden for at vise sig frem som et led i det tætte Capelli Sport-samarbejde og den fodboldfamilie, der hele tiden arbejdes på at udvide.

De deltagende spillere er alle indstillet af ledende skikkelser i deres klubber og er efter et grundigt scouting- og analysearbejde udvalgt til at give den gas under Capelli Sport-fanen i løbet af den uge, turneringen varer.

Der deltagere spillere fra klubberne Albion SC, Alexandria SA, Beachside, Chargers SC, Florida Premier, Maryland United, MVLA, New York Soccer Club, PA Classics, Pipeline SC, RGV Toros, Rush Soccer, SC Del Sol, Shattuck St. Mary’s, Sockers FC.

MSV Duisburg

I februar måned blev Capelli Sport storaktionær i den tyske traditionsklub MSV Duisburg, beliggende i Ruhrområdet nord for Düsseldorf ved floden Rhinen. Det skyldtes I høj grad det potentiale, som amerikanerne så såvel den storslåede historie som store opland i og omkring ”Die Zebras”.

Denne sommer kommer MSV Duisburg så til den sjællandske østkyst for at deltage i Capelli Sport Cup og lægge yderligere kræfter i det allerede gode samarbejde med HB Køge.

Ungdomsdirektør i MSV Duisburg Uwe Schubert fortæller om holdets rejse til turneringen:

”MSV Duisburg glæder sig rigtig meget til at deltage med både U17- og U19-hold i turneringen. Vi har allerede spillet mod Cedar Stars Academy i Tyskland og har hver gang oplevet et højt niveau, så det forventer vi selvfølgelig også til turneringen, som kommer til at være en rigtig god forberedelse til den kommende sæson for os”.

HB Køge

Som vært for Capelli Sport Cup deltager HB Køge selvfølgelig også ved turneringen. Det bliver dermed også anden gang, at Svanernes største talenter skal spille mod international modstand på eget græs i turneringen, da de selvsagt også deltog i sidste afholdelse af Capelli Sport Cup.

Her skal U17-cheftræner Nicklas Pedersen lede tropperne an efter en fin sæson i U17 Divisionen, hvor holdet sluttede af på en fjerdeplads efter blandt andet flotte resultater som en 6-0-sejr mod Hobro IK, 3-0 over ærkerivalerne fra Roskilde og en flot kvartfinale mod FC København i pokalturneringen, der akkurat blev tabt med 3-4.

Efter at have sagt farvel til en række spillere, der er flyttet til U19-holdet, står en trup klar med mange nye ansigter, når der fløjtes op til kamp i Capelli Sport Cup og kommer med garanti til at gøre en flot figur mod den internationale modstand.

Capelli Sport