Capelli Sport foretager ny millioninvestering i HB Køge

PRESSEMEDDELELSE
Det amerikanske sportsbrand, Capelli Sport, der i forvejen er stor investor i NordicBet LIGA-klubben HB Køge investerer nu yderligere i klubben. Der er tale om en offensiv og betydelig millioninvestering fra en stabil international partner, der ser HB Køge som en europæisk hub for deres ambitiøse europæiske satsning.

HB Køge bliver fremadrettet en del af et stort internationalt netværk af klubber og fodboldakademier på flere kontinenter, og HB Køge kan se frem til at blive en central del af opbygningen af det ”øko-system” af klubber, hvor der blandt andet skal udvikles og udveksles spillere. Capelli Sport vil sideløbende med millioninvesteringen i HB Køge ligeledes investere voldsomt i deres fodboldakademier, for at kunne forløse et endnu større udbytte.

Som led i Capelli Sports markante investering udnævnes Per Rud, adm. direktør og sportsdirektør i HB Køge, som ny øverste ansvarlig for strategi og samkøring af driften på alle Capelli Sports fodboldakademier verden over. En rolle han skal varetage med base i HB Køge, hvor han sideløbende stadig vil fungere som sportsdirektør, mens han til gengæld ikke længere vil arbejde med kommercielle aktiviteter i HB Køge.

I stedet vil HB Køge tilføre ressourcer med henblik på en styrket satsning på det kommercielle område. Investeringen vil ikke medføre yderligere ændringer i HB Køges ledelse.

 

 

Søren Storgaard, bestyrelsesformand, HB Køge A/S:
“Capelli Sport investerer over de næste fire år et mere end ti millioner kroner, som HB Køges ledelse selv disponerer over. Der er tale om en investering på et niveau, der ruster os til fremtiden og som kan gøre det muligt for os at opfylde vores sportslige ambitioner om på sigt at vende tilbage til Superligaen”.

“Efter ti års opbygning har vi som klub nået en milepæl. Vi kan med fortrøstning se frem til endnu ti år med stærke resultater. I forvejen har vi været begejstrede for at rykke ind i Køge Idrætspark, og vise, at vi er et stærkt centrum for kultur i Køge Kommune. Med Capelli Sport i ryggen kan vi nu også tillade os at øge vort sportslige ambitionsniveau”.

”Capelli Sports nye investering betyder, at vi får stabiliseret vores økonomi endnu mere, og nu står endnu bedre rustet til fremtiden. Vi skal nu arbejde målrettet på at udvikle klubben hele vejen rundt. Udviklingen skal ske i det rette tempo og hele tiden med øje for at der er styr på økonomien”.

“Vi har en sund økonomi, men vi er ikke lønførende. Hvis vi skal videre – og det skal vi – så skal vi sikre kontinuitet og investere yderligere i vores talentarbejde. Og her er Capelli Sport en vigtig samarbejdspartner med deres mange akademier i og store vifte af klubber over snart sagt hele verden, og det glæder vi os meget over at blive en del af”.

 

George Altirs, CEO, Capelli Sport
”HB Køge er en succeshistorie for Capelli Sport. Gennem en række inspirerende møder over de seneste måneder har vi oplevet stærkt lederskab og strategisk planlægning. Det har ført til beslutningen om at udvide partnerskabet og øge vores investering i klubben”.

”Vi vil fortsætte med at udvide vores globale aktiviteter i klubber og akademier, der er en del af Capelli Sports netværk. Vores plan er at HB Køge skal være en helt central del af vores globale aktiviteter under ledelse af Per Rud.”

”Gennem hårdt arbejde og dedikeret arbejde i HB Køges bestyrelse har vi store forventninger til fremtiden. Ikke desto mindre har vi brug for opbakningen fra byen, investorer, partnere og vores fans for at kunne nå vores mål.”

Marie Stærke, borgmester, Køge Kommune
”Vi er meget glade for at HB Køge nu har fået stabiliseret sin økonomi yderligere, og at Køge Kommune endnu en gang demonstrerer, at vi har en markant plads på landkortet. Jeg hæfter mig særligt ved at opførelsen af Køge Idrætspark har været udslagsgivende for aftalen, og glæder mig desuden over at lokale kræfter fortsætter i ledelsen af klubben”.

For yderligere information
Søren Storgaard, bestyrelsesformand, HB Køge A/S // ssto@dreiststorgaard.dk – 20 61 86 81

Per Rud, adm. direktør, HB Køge A/S // pr@hbkoge.dk – 22 13 02 06

 

Capelli Sport