Første arbejdsdag for Carsten Dohm og Henrik Clausen

Mandag d. 10. januar har der været første arbejdsdag for en håndfuld nye folk i HB Køge.
Til klubbens ungdomssetup er der i løbet af de seneste måneder blevet hentet forstærkninger ind i form af Carsten Dohm, der er tiltrådt som ungdomstræner for U13-U15-holdene og Henrik Clausen, der er tiltrådt som Head of Coaching.

Carsten Dohm kommer til klubben med solid erfaring med ungdomsarbejde i både dansk og udenlandsk fodbold. Senest har Carsten været tilknyttet B93, mens han tidligere har arbejdet i Kina hos Shanghai SIPG og som ungdomstræner i Brøndby IF og FC Nordsjælland. Derudover har Carsten også været tilknyttet både DBU og fodboldforbundene i Norge, Hviderusland og Litauen som underviser. Den seneste tid har Carsten også drevet Capelli Sport Football Talent i Litauen, og han har derfor allerede et godt kendskab til klubben.

“Jeg kender mange af de folk, der er i klubben og jeg kender til mange af de ting, der forsøges implementeret i klubben fra Capelli Sport Football Talent. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at klubben arbejder i den rigtige retning. Vi ser tingene på samme måde og har de samme filosofier, så jeg skulle ikke betænke mig så meget, da muligheden for at komme hertil opstod,” siger Carsten Dohm.

Carsten kommer primært til at arbejde med U13-, U14- og U15-holdene, men kommer også til at fokusere på de endnu yngre hold i klubben og børnespillernes overgang til ungdomsfodbolden.

“Jeg er meget optaget af miljøer, så det bliver vildt spændende at se og være med til at udvikle på det miljø vi har, og det miljø, vi gerne vil have det til at være. Jeg tror på, at to plus to kan give fem, og at man altid kan optimere på de potentialer, alle løber rundt med, hvis rammerne rundt om også er de rigtige,” siger Carsten Dohm, som ser stort potentiale og glæder sig over at være startet i klubben:

“Jeg er blevet helt høj af at være her i dag. At møde en masse forskellige mennesker med forskellige baggrunde og perspektiver på fodbolden. At sidde og se en træning med en mentaltræner og en fysisk træner, der foregår jo en sparring og en vidensdeling som jeg har savnet, og som vi kan vinde rigtig meget på. Så potentialet er stort og jeg tror nok, vi skal få det forløst!”

Også Henrik Clausen har i dag haft første arbejdsdag i HB Køge.

Henrik Clausen får det overordnede ansvar for U17 og U19-holdene på banen, mens han også bliver ansvarlig for talent- og trænerudviklingen. Henrik kommer til klubben med trænererfaring fra OB og Vejle, mens han i mange år har været ansat omkring de danske ungdomslandshold som cheftræner for både Danmarks U18 og U19-landshold samt som assistent for U21-landsholdet. Henrik har senest været tilknyttet norske Haugesund.
I HB Køge betyder ansættelsen af Henrik Clausen, at Steen Knudsen nu kan fokusere 100% på jobbet som talentchef. De to kommer til at arbejde tæt sammen om al ungdomsarbejdet i klubben sammen med de respektive trænere på ungdomsholdene herunder også Carsten Dohm.

Stort velkommen til både Henrik og Carsten fra alle i klubben.

Udover Henrik og Carsten har også to nye mentaltrænere med tilknytning til klubbens ungdomsafdelinger haft første arbejdsdag i dag. Det kan du læse mere om her på siden i morgen.

Capelli Sport