Carusa efter Brøndby-sejr: Vi tog et skridt op

Kyra Carusa, hvordan har du det lige nu?

“Jeg har det SÅ godt! Jeg mener.. 5-0! Ved du hvad? Jeg er faktisk ikke overrasket. Vi har arbejdet så hårdt i den her uge og vi er på hjemmebane. Og vi taber bare ikke på hjemmebane. Vi tog et skridt op til den her kamp og jeg er virkelig, virkelig stolt af mit hold”

Er det her det største hold i Danmark lige nu?

“Det kan du fortælle mig efter sådan en kamp – og jeg siger ja, så…”

Prøv at beskriv de to mål, du laver i dag.

De var afgørende. Vi var på dem overalt i omkring ti minutter. Jeg havde haft et par muligheder, som jeg kunne have scoret på, men jeg vidste, at de næste to, skulle nok gå ind. Og som forventet fik jeg plads på ydersiden til at trække ind i banen og med højre sparker mod den fjerneste stolpe. Den anden var en flot bold fra (Julie, red.) Nowak til bagerste stolpe, hvor jeg kunne prikke den ind. Det her er ting, som man arbejder på hele ugen – og det lykkedes bogstaveligt talt i dag. Jeg kunne ikke være mere glad på holdets vegne: Maddie (Pokorny, red.) scorede to mål og Lærke (Niklasson, red.) lavede et drømmemål. Holdet spillede som en drøm og vi spillede fantastisk. Fantastisk”

Du har snart været her i et år. Er det her, det største, du har prøvet i Danmark?

“Helt afgjort. Det betyder alt at se, hvordan holdet og vores spil har udviklet sig siden vi mødte Brøndby første gang til i dag. Jeg kunne ikke være mere stolt af dem. Så det føles godt. Det føles rigtig godt”

Er der noget særligt, du vil sige til Capelli Sport-familien for at få dig og de andre amerikanere hertil?

“Åh, for pokker. Tak for at tro på os. Tak for at se væksten og potentialet her. Jeg håber, at vi gør jer stolte og giver lyst til at fortsætte med at hjælpe med at udvikle dansk kvindefodbold. Så mange tak.”

Hvad er du allermest stolt af lige nu?

“Åh, for pokker. At holde mig oprejst og stå på begge mine fødder i mere end 90 minutter”

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Brøndbyernes IF

Søndag den 11. oktober kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

 

 

Capelli Sport