Carusa før Brøndby: vindermentalitet helt i top

Der er topkamp på programmet lørdag eftermiddag, når svanerne gæster Brøndby IF. Og selvom det er et opgør mellem kvindeligaens nummer 1 og 2, er der lige nu hele 8 point mellem de to tophold. HB Køge har altså allerede nu et fint forspring i tabellen, men for svanernes kaptajn, Kyra Carusa, er det dog helt afgørende, at holdet bliver ved med at stræbe efter kvalitet. 

“Ligegyldigt hvor i tabellen vi ligger, ser vi på enhver kamp som en unik mulighed for at præstere vores bedste, opnå nye mål og udvikle os. Det er en mulighed for at bringe den kvalitet på banen, som vi hver dag knokler for på træningsbanen. I morgen er det specielt vigtigt, at vi formår at bringe kvaliteten på banen, når vi møder Brøndby, som vi altid har nogle gode fights imod,” lyder det fra den målfarlige angriber. 

HB Køge har fået en suveræn start på denne sæson i Gjensidige Kvindeligaen med maksimumpoint efter otte runder. Ifølge Kyra Carusa er det specielt truppens vindermentalitet og konkurrencegen, der er opskriften bag svanernes succes.

“Der er en fantastisk vindermentalitet i truppen, men det er også noget, vi hver dag arbejder struktureret med på træningsbanen. Vi har et stærkt, men balanceret konkurrencepræget miljø, hvilket fungerer helt vildt godt for os, fordi det netop kan overføres til vores kampe. Det gør os helt simpelt til et bedre hold,” fortæller den irsk-amerikanske kaptajn. 

I anledningen af lørdagens spændende topopgør har Svanerne – HB Køge Support arrangeret bustur til og fra Brøndby. Det er naturligvis ikke gået ubemærket hen iblandt truppen, der glæder sig over den store støtte fra svanerne. 

“Vi har set, at vores fans har arrangeret bustur i forbindelse med topkampen, hvilket er helt suverænt. Folk spørger ofte, hvordan de bedst kan støtte os – og det er lige præcis den her støtte, der gør underværker; Kom til vores kampe og vær en del af vores vinderkultur. Vores fans er fantastiske, og vi håber, at vi kan give dem endnu en sejr i morgen,” slutter Kyra Carusa.

Der er kampstart i Brøndby klokken 15.30 lørdag og kampen kan følges på Viaplay.

Brøndby IF – HB Køge
Gjensidige Kvindeligaen, 9. spillerunde
lørdag d. 22. oktober, 15.30
Brøndby Stadion 26 (bane 2), Brøndby

Capelli Sport