Carusa: Vi tager ved lære af det her

Håbet om endnu en deltagelse i Champions League-gruppespillet blev desværre punkteret, da HB Køge onsdag måtte se sig slået af storklubben Juventus, efter et samlet nederlag på 1-3. For en uge siden leverede de forsvarende danske mestre ellers én pragtkamp mod Juventus, men det blev der desvære ikke fulgt op på i anden akt på Stadio Giuseppe Moccagatta i Italien.

“Mange af de bolde, der gik vores vej i det første opgør, lykkedes desværre ikke i anden akt. Jeg synes dog, at vi forsøgte at vende det i anden halvleg. Når man tænker tilbage, så ville man måske ønske, at vi var gået ind til kampen med en smule mere af den selvtillid, som vi også viste i anden halvleg. Men der var ingen, der sagde, at det her ville blive nemt,” lyder det fra den irsk/amerikanske kaptajn.

Trods Juventus-nederlaget står Kyra Carusa og resten af truppen dog tilbage med en følelse af stolthed over den måde, de er gået ind til opgøret på og hvor meget truppen er vokset med opgaven siden sidste sæson. 

“Mange af de nerver, der var til stede sidste sæson, er nu forvandlet til spænding. Der er den her følelse af, at vi virkelig er modnet og vokset med opgaven. Vi ved, hvad vi kan forvente, hvilket betyder ekstremt meget – især på den her europæiske scene. Uanset hvad, så er jeg utroligt stolt af det her hold, der bliver ved med at overraske og opnå utrolige bedrifter sammen,” siger Kyra Carusa og fortsætter. 

“Vores forberedelse, indsats og mentalitet har været spot on. Og det er helt sikkert det, der adskiller os fra andre hold i den danske liga – og også det, der vil være afgørende for os fremover på et Internationalt niveau,” lyder det fra Carusa. 

HB Køge-kaptajnen understreger dog også, at det er okay at være skuffede, men at de samtidig må fokusere på de gode lærepenge, der er at hente ved dette års Champions League-opgør. 

“Vi spiller med høj, høj kvalitet i første opgør mod Juventus. Derfor kan vi også tillade os at være skuffede – fordi vi netop ved, hvad vi er i stand til at levere. Men når alt kommer til alt, så er der en masse vi kan tage ved lære af, og jeg er sikker på, at vi kommer endnu stærkere igen næste år,” slutter Kyra Carusa. 

Capelli Sport