Carusa, Vingum og Markvardsen på landsholdstjeneste

Der var pause i Gjensidige Kvindeligaen i den forgangne weekend. I stedet var der kaldt til samling med landsholdene, og igen havde HB Køge en række spillere på tur.

I Sverige var det danske U19-landshold i direkte duel med svenskerne om en plads ved sommerens EM-slutrunde.

HB Køgekeeperen Alberte Vingum Andersen vogtede målet, og fik fuld spilletid, mens offensivspilleren Signe Markvardsen blev skiftet ind efter 67 minutter af kampen som endte med en svensk sejr på 2-0. Dermed blev det svenskerne der bookede billetten til EM-slutrunden.

Et andet sted i Sverige, nærmere bestemt i Göteborg, var Kyra Carusa samlet med det irske landshold i det der var topkamp i de to nationers VM-kvalifikationspulje.

Sverige havde inden tirsdagens kamp vundet alle kampe hidtil i kvalifikationen og med en samlet målscore på 26-1.

Det var derfor lidt af en overraskelse at Irland lykkedes med at sikre et 1-1-resultat efter at have bragt sig foran kort før pausen.  Irland foretog blot en enkelt udskiftning undervejs, og Kyra Carusa måtte desværre se hele opgøret fra bænken.

Både Vingum, Markvardsen og Carusa er tilbage på Capelli Sport Stadion på fredag den 15. april, hvor HB Køge møder Kolding IF i Gjensidige Kvindeligaen. Du kan sikre dig din billet til dén kamp her og samtidig få adgang til HB Køges herreholds kamp imod Fremad Amager tidligere på dagen. Læs mere om dét her.