Casper J. før Nabostriden: Ekstra tænding på mod Næstved

I morgen genoptages Nabostriden – vores opgør imod rivalerne fra Næstved Boldklub – efter et par års pause. Næstved er tilbage i NordicBet Ligaen og har som oprykker startet sæsonen flot. Derfor er der lagt op til et spændende opgør både rent sportsligt og i den historiske og sociale kontekst mellem klubberne.

// KØB BILLET: HB KØGE – NÆSTVED BOLDKLUB //

“Det er nogle fede kampe. De er vores rivaler, og der er altid ekstra tænding på, når vi møder Næstved. Nu ligger vi så også tæt i tabellen og det er på mange måder en 6-pointskamp, så det gør det kun endnu mere vigtigt. Mange af os spillere kender hinanden på kryds og tværs af holdene og har spillet sammen eller mod hinanden mange gange tidligere. Det er jo bare et ekstra krydderi,” siger HB Køges midtbanespiller Casper Jørgensen forud for opgøret.

Som lokal HB Køge-dreng betyder kampene mod Næstved noget ekstra for Casper – og især de mange bekendtskaber han har i klubben gør håneretten ekstra vigtig at vinde.

“Begge mandskaber vil jo gøre alt for at få den håneret. Jeg har f.eks. Mads Freitag i Næstved, som jeg har spillet sammen med her i HB Køge, og som stadig er en af mine gode venner, jeg ofte ses med. Mathias Høst har spillet her, Enemark, Häuser, Mileta. Der er en del, der har spillet her, og som mange af os kender. Og det er selvfølgelig noget federe at mødes med dem igen efter kampen, hvis vi har vundet den og det ikke er mig, der skal høre på drillerierne.”

Personligt har Casper gode erfaringer med naboopgørene imod Næstved og med den vilde 2-1-sejr i Vejle som seneste kamp i bagagen, går han derfor ind til kampen med overskud og stor tro på, at den ender med en sejr.

“Det var en sejr, vi ikke havde forventet, og det giver selvfølgelig en masse selvtillid og tro på, at vi kan gøre det mod alle, når vi virkelig er koncentrerede og leverer en gennemført indsats som hold. Personligt har jeg altid haft det godt mod Næstved, og jeg tror kun, jeg har tabt en enkelt gang til dem. I ungdomsårene har vi altid vundet mod dem og ligget over dem i tabellen, så for mit vedkommende har det altid været et rivalopgør, jeg forbinder med noget positivt,” siger Casper Jørgensen.

// KØB BILLET: HB KØGE – NÆSTVED BOLDKLUB //

Der ventes til kampen mange tilskuere på tribunerne og HB Køge opfordrer derfor folk til at ankomme til stadion i god tid.
Udenfor stadion vil fanzonen køre med Næstved-tema med blandt andet ekstra hurtig musik og sukkerholdig alkohol – en god mulighed for at få varmet godt op til genoptagelsen af Nabostriden; Rivalopgørene mod Næstved Boldklub.

HB Køge – Næstved Boldklub
NordicBet Liga, 9. spillerunde
Fredag d. 9. september, 19.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport