Casper J. om wingbacken: “Skulle lige vænne mig til positionen”

19-årige Casper Jørgensen var tilbage i startopstillingen, og fik sine første fulde 90 minutter i foråret da HB Køge torsdag aften fortsatte den fine hjemmebaneform med en 2-0-sejr over Jammerbugt FC. Den dynamiske spiller var i opgøret placeret som wingback i venstre side af banen, og selvom rollen var en smule uvant, så gik det godt.

“Det er min fornemmelse, at vi havde ret godt styr på dem. Jeg føler ikke, der var tidspunkter, hvor vi var akut bange for, at de ville score. Så det var rigtig fint. Jeg har spillet venstre back da jeg var lidt yngre, så det var ikke helt fremmed for mig,” siger Casper Jørgensen.

Casper Jørgensen havde udelukkende optrådt på den centrale midtbane i NordicBet Ligaen inden Jammerbugt-kampen, men med Oscar Buch, der har siddet på wingback-positionen den seneste tid, ude med en mindre skade opstod muligheden pludselig for Casper Jørgensens comeback til venstreflanken.

“Jeg skulle lige vænne mig til positionen igen. Det er noget tid siden sidst jeg prøvede det i en træningskamp mod Hvidovre. Men jeg fik god hjælp af Lukas Racic, der var god til at guide i forsvaret, og så kom jeg ellers i gang. Jeg synes, at jeg slap okay fra det,” fortalte Casper Jørgensen efter slutfløjtet.

Casper Jørgensen står noteret for tyve kampe i denne sæson. Han har scoret to mål.

Capelli Sport