Casper Jørgensen søger videre

HB Køges midtbanemand Casper Jørgensen fortsætter karrieren andetsteds efter sommerferien. Casper har kontraktudløb denne sommer og har valgt at søge videre.

“Efter 14 år i klubben har jeg brug for at komme ud af min comfortzone og få nogle nye udfordringer. Det har jeg muligheden for nu, så for mig er timingen rigtig. Men det har selvfølgelig været en svær beslutning, for HB Køge betyder rigtig meget for mig, og det vil altid være min klub. Det betyder absurd meget for mig at slutte ordentligt af her og være med til at sørge for, at holdet bliver oppe. Det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen, så det er det eneste, der betyder noget for mig lige nu,” siger Casper Jørgensen.

HB Køge kan sikre sig overlevelsen med et point i morgendagens hjemmekamp mod Næstved Boldklub. Inden opgøret vil Casper, ligesom William Madsen og Casper Gedsted, som også forlader klubben denne sommer, blive hyldet foran publikum.

Casper har spillet hele karrieren i HB Køge bortset fra en enkelt sæson, hvor han var udlånt til Holbæk B&I i 2020/2021. I alt er det blevet til 86 kampe og 7 mål for svanerne – heriblandt det, der blev kåret til årets mål i klubben i 2021/2022-sæsonen: Et flot langskudsmål på udebane mod FC Fredericia. Også i denne sæson har Casper leveret en kandidat til sæsonens bedste mål med et af sine gode spark fra distancen – denne gang gik det ud over AC Horsens i 5-0-sejren i april.

I indeværende står Casper Jørgensen noteret for 31 kampe.

HB Køge ønsker Casper alt det bedste fremover.

Capelli Sport