Cavnic solgt til klub i Balkan

HB Køge har solgt den montenegriske midterforsvarer Nemanja Cavnic. Af personlige årsager ønsker montenegrineren at komme tættere på sit hjemland og han skifter derfor til en endnu ikke offentliggjort klub på Balkanhalvøen efter HB Køge blev præsenteret for et acceptabelt købstilbud.

“Vi er blevet præsenteret for en aftale, vi er tilfredse med, og det er selvfølgelig først og fremmest derfor, vi lader ham gå. Men Nemanja og hans nærmeste familie har samtidig givet udtryk for et stort ønske om at komme hjem til Balkan og tættere på resten af deres familie og det vil vi som klub også gerne håndtere ordentligt og imødekomme,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Nemanja Cavnic’ kontrakt i HB Køge stod til at udløbe til sommer. Han forlader klubben efter 2,5 år og 73 optrædener for svanerne.

“Det her handler ikke om noget sportsligt. Nogle gange må man gøre noget, man bare føler sig nødsaget til. Og jeg og min familie føler, at vi må tættere på vores hjem. Jeg har nydt al min tid og alle mine kampe i HB Køge. Der har været gode og mindre gode perioder, men vi er altid stået sammen og har kæmpet for hinanden i klubben. Det er jeg stolt af og det vil jeg altid huske,” siger Nemanja Cavnic.

Alle i HB Køge ønsker Cavnic tak for indsatserne i blåt og sort samt et stort held og lykke fremover.

Capelli Sport