Cavnic: Vi ved, hvor vigtig Hillerød-kampen er

Med et enkelt point efter de første tre kampe, har det ikke været den sæsonstart, spillerne i HB Køge havde håbet på. Det ene point rækker til en øjeblikkelig tiendeplads i NordicBet Ligaen med Hillerød Fodbold som et af de to hold, der ligger under svanerne i tabellen. Netop Hillerød venter for HB Køge torsdag aften, og forsvarschef Nemanja Cavnic ser gode muligheder for, nu at få kickstartet sæsonen med en sejr imod dem.

“Vi ved alle sammen, hvor vigtig Hillerød-kampen er. Det ville være fantastisk at vinde dér og for alvor få startet vores sæson pointmæssigt. Det kræver en god præstation fra alle mand, hvor vi ikke laver fejl og selv udnytter vores chancer. Det er vores mulighed for at rette op på den ærgerlige sæsonstart,” siger Cavnic.

“Det har ikke været en perfekt start for os. Især ikke med det ene point i de første to hjemmekampe. Men vi har skabt mange chancer igennem de tre kampe, vi har bare ikke været fokuserede nok og omsat dem. Og så har vi foræret modstanderne mål med flere defensive fejl. Så lige nu handler det om at holde sammen og arbejde sammen om at slippe af med fejlene, så vi ikke lukker så mange mål ind og selv scorer lidt flere. Vi er på vej i den rigtige retning. Nu skal vi bevare roen og så skal resultaterne nok begynde at komme,” fortsætter montenegrineren.

Hillerød er et relativt nyt bekendtskab for HB Køge og Cavnic, da de denne sæson for første gang spiller med i landets næstbedste række efter en længere årrække med gode resultater og flere oprykninger. Dén del understreger Cavnic, at holdet har stor respekt for, men alligevel føler han, at HB Køge-spillerne ved hvordan torsdagens modstandere skal besejres.

“Vi er godt forberedte. Vi ved, hvor de er stærke, og hvor de er mindre stærke, og hvordan vi skal forsøge at angribe dem. Så vi er så godt klædt på, som vi kan være. Nu handler det bare om, at vi skal være klar og gå ud og præstere sammen, så skal vi nok få en sejr,” slutter han.

Der er kick-off på Hillerød Stadion torsdag klokken 18.00. Billetter til kampen kan købes via linket her og kampen vises som altid på Viaplay.

Hillerød Fodbold – HB Køge
NordicBet Liga, 4. spillerunde
Torsdag d. 11. august, 18.00
Hillerød Stadion

Capelli Sport