shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Cecilie Fløe: “En drøm der går i opfyldelse”

Det var en glad Cecilie Fløe, der i dag mødte ind til træning i HB Køge. Ikke nok med at hun fylder 20 år i dag, så blev hun også tidligere på dagen udtaget til Kvindelandsholdet, som den første HB Køge-spiller nogensinde.

“Jeg er stadig lidt i chok for at være helt ærlig. Jeg er selvfølgelig virkelig glad og taknemmlig over, at jeg får den her mulighed. Det hele er bare lidt surrealistisk og det har været en vild dag i dag”, sagde Cecilie Fløe om udtagelsen, og uddyber:

“Jeg fik opkaldet igår om, at jeg var udtaget og jeg blev så overvældet. Det er jo en drøm, der går i opfyldelse”

Cecilie Fløe har været en fast del af holdet i HB Køge siden, at hun i sommers skiftede til klubben fra Kolding Q. Hun har tegnet sig for tre sæsontræffere i Gjensidige Kvindeligaen og er adskillige gange blevet kåret til kampens spiller. Cecilie Fløe ser frem til at skulle være en del af Kvindelandsholdet, der samles til oktober:

“Jeg glæder mig til at få en fed oplevelse og en masse gode træninger med de bedste danske spillere. Jeg synes, at det er så fedt. Det er jo et kæmpe skulderklap og anerkendelse af den udvikling, jeg har været inde i. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre fødselsdag”

Kvindelandsholdet skal møde Bosnien-Hercegovina og Montenegro i de kommende VM-kvalifikationskampe, hvor Cecilie Fløe er blandt de 23 spillere, der er udtaget til disse opgør. Begge kampe kan ses på DR1.

VM-Kvalifikationskampe:

Danmark – Bosnien-Hercegovina
Torsdag d. 21 oktober kl. 18.00
Viborg Stadion

Montenegro – Danmark
Tirsdag d. 26 oktober kl. 18.00
Podgorica