Christensen efter AaB: Følte vi havde mere at komme med

Tobias Christensen, det bliver 0-3 mod AaB i onsdagens pokalkamp og kalenderårets sidste af slagsen. Hvad var det for en oplevelse?

Ja, det var nok ikke den oplevelse, vi havde håbet på. Vi møder et AaB-hold i dag, der gjorde det godt. Man kunne godt se, at det var et Superligahold – et godt hold. Vi havde lagt en gameplan, men vi spillede nok ikke vores chance. En fortjent sejr til dem, men vi var skuffede, fordi vi følte, at vi havde mere at komme med. På holdets vegne er jeg super skuffet, men det viser vi ikke i dag – og så straffer de os. Så en fortjent sejr til AaB.

Hele holdet havde flot opbakning fra 1600 tilskuere. Hvad betyder det, at spille foran sådan et publikum?

Da vi løb ind og kiggede frem og tilbage kunne vi godt se, at der var mange mennesker i dag. Og det er selvfølgelig super fedt. Det betyder jo noget. Og derfor bliver man også ekstra skuffet i sådan nogle kampe, hvis man ikke spiller op til det niveau, vi føler, at vi kan levere. Så derfor er det skuffende, at vi ikke kommer med mere og i det mindste ikke gør vores bedste. Havde vi i det mindste gjort vores bedst, så var det fair nok. Men det føler jeg ikke, at vi gør i dag. Så det er super ærgerligt, men det er selvfølgelig super fantastisk med den støtte, vi fik i dag.

Capelli Sport