Christian Falk ny U16 pige-cheftræner

HB Køge har ansat 32-årige Christian Falk som ny cheftræner for klubbens U16 Pige DM-hold.

Christian kommer til klubben efter otte år i FA2000, hvor han har haft ansvaret for U10-U15-holdene på drengesiden og undervejs også har ageret cheftræner for flere af holdene. For et år siden skiftede Christian til FA2000s pigeungdomsafdeling, hvor han blev udpeget som Head of Coaching. Nu går turen så sydpå fra Frederiksberg og FA2000 til Køge.

“Jeg ledte lidt efter en ny udfordring, og jeg vidste ikke helt hvad det skulle være – udover at det skulle være et ambitiøst projekt. Så dukkede den her mulighed i HB Køge op, og det er jo virkelig eliten af eliten. Vi vil bygge os op og blive skandinaviens største klub og akademi. Det er selvfølgelig en lang proces og et stort arbejde, men det er det, jeg er kommet for at være med til,” siger Christian Falk.

HB Køges pigeungdomshold blev oprettet for bare et år siden, og der er derfor stadig nogle basisudfordringer, som Christian og den øvrige stab omkring pigeungdomsholdene skal have på plads.

“Der er ingen tvivl om, at U16-holdet lige nu har en lidt tynd trup, og så det er det første sted, vi skal have lagt noget på. Rent niveaumæssigt skal vi også løfte os, men fremtidsperspektiverne for holdet og klubben tiltaler mig, for der er nogle gode spillere og initiativer på vej,” siger Christian Falk.

Christian er oprindeligt fra Bornholm. Han bor i Hvidovre, og glæder sig nu til igen at skulle være ‘hands on’ med talentudviklingen.

“Jeg kan lide at arbejde med mennesker og deres udviklingspotentialer. At mærke, de er træningsparate og klar til at lære. Jeg har trænet spillere, som siden har fået karriere i divisionerne og det er jo fedt at se. Også fordi man er med til at uddanne dem som spillere, men også som mennesker. Det er det, der tiltrækker mig,” fortæller Christian Falk.

Stort velkommen til Christian fra alle i HB Køge.

Capelli Sport