Christian Overby stopper til sommer

Efter mere end 50 kampe som hårdtarbejdende og stenhård slider på venstreflanken stopper Christian Overby til sommer i HB Køge, når hans kontrakt udløber.

”Overby har været en vigtig skikkelse for hele klubben både på og udenfor banen – men han bliver ikke yngre, og samtidigt med fodbolden arbejder han, og det er ikke helt optimalt i forhold til de krav fuldtidsfodbold i dag kræver. Han har dog været særdeles god for os på og udenfor banen, og vi har derfor tilbudt ham en kort forlængelse på andre betingelser, og det har han valgt at sige nej til. Det har vi selvfølgelig forståelse for. Vi kommer helt sikkert til at savne ham, men vi er nødt til at kigge længere ud i tiden. Sådan en person som Christian vil altid have en stor plads i hjertet, og jeg vil bestemt ikke afvise, at han på et tidspunkt vender tilbage til klubben”, siger adm. direktør i HB Køge Per Rud.

Christian Overby kom til HB Køge i sommeren 2018 efter flere år hos Vendsyssel FF. Han blev hentet til som en vigtig spiller, der sidenhen har spillet en stor rolle i HB Køge. Stor fysisk tilstedeværelse, en løbekapacitet de fleste beundringsværdig og et engagement i både holdet og klubben, har gjort ham til en stor fanfavorit, mange vil komme til at savne.

Hovedpersonen selv kommer også til at savne sammenholdet og den velvilje, han er blevet mødt med i klubben

”Jeg har nydt at være i HB Køge fra starten af, hvor jeg er blevet taget godt imod. Samtidig er jeg meget taknemmelig for den mulighed, jeg i sin tid fik, hvor jeg kunne uddanne mig ved siden af fodbolden. Jeg er i et tidspunkt i mit liv, hvor jeg snart skal tage hul på et nyt kapitel, der i høj grad handler om at tage hensyn til familien. Derfor føles det rigtigt, men vemodigt at tage afsked med HB Køge nu”, siger Christian Overby.

Sideløbende med sit virke som professionel fodboldspiller i HB Køge har Christian Overby nemlig taget hul på en uddannelse som bankrådgiver hos en af HB Køges mest loyale støtter, Spar Nord Bank Køge.

Christian Overby har indtil videre spillet 52 kampe for HB Køge. Det er blevet til en scoring og fire assists. Overby kan få sin sidste optræden i den blå- og sortstribede trøje, når HB Køge spiller sæsonens sidste hjemmekamp den 31. maj mod Næstved.

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport