Cilje Ostenfeld solgt til FC Nordsjælland

HB Køge har solgt midtbanespilleren Cilje Ostenfeld til FC Nordsjælland. Cilje forlader dermed svanerne efter halvandet år i klubben, hvor hun var med til at vinde to danske mesterskaber.

“Cilje er en dygtig ung spiller, som har leveret en god indsats her i klubben, når hun har fået spilletid. FC Nordsjælland tilbød os en kompensation for at lade hende gå, og det er vi så blevet enige om,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Cilje kom til klubben som 18-årig fra Brøndby IF i sommeren 2021. I sin tid i HB Køge nåede hun udover at de to mesterskaber at optræde i UEFA Women’s Champions League og at komme i aktion for det danske U19-landshold flere gange. Hun står noteret for 18 kampe og en enkelt scoring i HB Køge-trøjen.

“Jeg har været super glad for min tid i Køge. Alle spillere, trænere og stabsfolk rundt om har hver især givet mig noget, jeg kan tage med mig fremover i min karriere. Jeg er rigtig taknemmelig for min tid her og for alle de oplevelser jeg allerede har fået som professionel fodboldspiller. Specielt er mine debuter i både Kvindeligaen og Champions League noget, jeg aldrig vil glemme,” siger Cilje Ostenfeld.

HB Køge takker Cilje for indsatsen i klubben og ønsker hende stort held og lykke med den videre karriere i FC Nordsjælland.

Capelli Sport