shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

CL-modstander venter i træningskamp før Hoffenheim og Barca

HB Køge møder fredag d. 3 december svenske BK Häcken, der også er en del af dette års UEFA Womens Champions League.

Det sker i en træningskamp på Capelli Sport Stadion, hvor begge hold kan holde sig igang frem mod de resterende to opgør af gruppespillet i Champions League. HB Køge mangler at møde Hoffenheim på hjemmebane og de forsvarende mestre fra FC Barcelona på udebane i UWCL.

Der vil være fri entré til opgøret mellem HB Køge og BK Häcken. BK Häcken er i Champions Leagues gruppe D, hvor de ligger sidst med tre point. De slog senest Benfica ude med 0-1 i forrige uge. BK Häcken er beliggende i Göteborg og blev nummer to i sidste års Damallsvenskan.

BK Häcken har også flere danske spillere i truppen, nemlig Luna Gewitz, Mille Gejl og Stine Larsen, der alle er en del af Kvindelandsholdet. Der altså mulighed for at se nogle af Danmarks dygtigste fodboldspillere i aktion ved denne træningskamp.

HB Køge ville have have haft 2,5 uge uden kampe, hvis ikke denne var blevet arrangeret forud for de resterende, svære Champions League-kampe. Det har også længe været et ønske fra trænerstaben, at træningskampe som disse skulle arrangeres:

“Vi har generelt søgt efter at møde lidt stærkere modstandere i vores træningskampe og komme lidt ud fra landets grænser. Hvis vi skal tage det næste step i vores udvikling, så er det nødvendigt, at vi bliver presset på højeste niveau. Vi er utrolig glade for, at klubben har indvilliget i at bruge ressourcer på, at det kan lade sig gøre, da det uden tvivl vil gavne os på sigt. Vi bliver nødt til at møde Champions League-modstand, også i træningskampe, hvis vi skal nå det næste niveau. Derfor betyder det meget, at vi har fået arrangeret den her træningskamp mod BK Häcken og der vil komme flere af den slags træningskampe i fremtiden”, fortæller assistenttræner Kim Daugaard.

HB Køge – BK Häcken
3. december – klokken 15.00
Capelli Sport Stadion
Fri entré