Clean Division ny EuroPartner i HB Køge

Rengøringsfirmaet Clean Division og HB Køge har indgået en samarbejdsaftale gældende for de næste tre år.
Aftalen betyder, at Clean Division bliver en af HB Køge og NETVÆRKETs største partnere, da Clean Division fremover kan kalde sig EuroPartner i klubben.

Clean Division vil fra sommeren og frem stå for rengøringen af klubbens faciliteter som administrationskontorerne, trænerkontorerne og Lounge-faciliteterne der hører under Venue Køge.

”Da muligheden for at indgå i et strategisk stærkt partnerskab med HB Køge viste sig, var det en oplagt chance for at udvide vores nuværende netværk – ikke blot til gavn for os, men også for vores kunder” udtaler Claus Tinghus fra Clean Division og uddyber:

”Vi skal være den serviceleverandør, kunderne ikke blot selv vælger, men som de også anbefaler til andre, der ønsker en stabil, kvalitativ erhvervsrengøring, der indfrier de behov man som virksomhed måtte have. Med indgåelsen af partnerskabsaftalen med HB Køge, ser vi en oplagt mulighed, for at styrke denne position, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde.”

Også i HB Køge er der stor tilfredshed med det nyindgåede partnerskab.

“Vi er glade for at aftalen med Clean Division er faldet på plads. Det er et helt oplagt samarbejde, hvor vi ikke mindst får gavn af deres ekspertise i form af rengøringen af vores faciliteter, men hvor vi også kan være med til at give Clean Division den omtale og opmærksomhed, virksomheden fortjener,” siger HB Køges salgschef Andreas Simonsen.

Stort velkommen til HB Køge og NETVÆRKET til Clean Division.

Capelli Sport