Comeback til Elvius i test mod Nykøbing FC

Det ”nye” HB Køge mod nyoprykkede Nykøbing FC.

Sådan lyder duellen på Capelli Sport Stadion lørdag kl. 11.00. Med to uger til sæsonstart tester to af klubberne fra NordicBet Ligaen formen.

”Sæsonstarten rykker tættere på, og det kan man godt mærke i maven. Der er mange ting, man gerne vil teste og forfine, men jeg synes, at vi er nået et stort stykke allerede. Vi har haft to kampe mod hold fra hver sin ende af skalaen (mod Rønne IK og Malmö FF, red.). Opgøret mod Nykøbing FC er en af de kampe, der afspejler virkeligheden og hverdagen i ligaen. Vi glæder os”, siger den ene halvdel af HB Køges trænerduo, Lars Jacobsen.

Cheftræner Daniel Agger supplerer:

”Vi har haft lidt skader, ligesom flere spillere stadig mangler et stykke i forhold til at ramme topformen. Men det ser fornuftigt ud. Mange af de nye spillere er kommet præcis med den energi, vi havde satset på, og intensiteten til træningen har været god. Nu skal det omsættes til kampene. Dér hvor vi er nu, er vi selvfølgelig hele tiden optaget af forbedre alt. Sådan skal det være”.

Hos HB Køge markerer kampen mod Nykøbing FC et gensyn med Marius Elvius, der er tilbage i klubben efter at være udlejet til italienske Hellas Verona.

Der er adgang til kampen, men kun for hjemmeholdets tilskuere. Det kræver fremvisning af gyldigt coronapas.

Træningskamp

HB Køge – Nykøbing FC

Lørdag den 10. juli kl. 11.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport