Daisy og Kelly tilbage i HB Køge-lejren

Tirsdag morgen var der store smil i HB Køge-lejren, da både Daisy Cleverley og Kelly Fitzgerald var tilbage på træningsbanen og endelig blev genforenet med resten af holdet.
De danske mestre havde første træning efter ferien d. 12. januar, men både Daisy og Kelly måtte støde til truppen senere.

Fra d. 11. januar til d. 21 januar var der nemlig landsholdssamling for Daisy Cleverley i New Zealand, hvor der var planlagt to venskabskampe imod USA, som de desværre tabte begge to. Tirsdag morgen var Daisy allerede at finde på træningsbanen på Capelli Sport Stadion, der trods jetlag og en lang flyvetur havde en god træning.

“Tilpasning har været noget, jeg har været nødt til at vænne mig til. I dag havde jeg det ret godt til træning. Det kan være svært at være væk i længere tid, fordi man naturligvis gerne vil være omkring sit eget hold så meget som muligt – og når man så kommer tilbage, så er man begrænset af flere forskellige faktorer”, lyder det fra Daisy Cleverley, der dog understreger, at det er det hele værd.

“I sidste ende tror jeg dog på, at det gavner mig som fodboldspiller. At være en del af de nationale miljøer og bare suge læring til mig, som jeg forhåbentligt kan tage med hjem og give videre til holdet. Det er det hele værd,” slutter Daisy.

Kelly Fitzgerald har derimod været længere tids fraværende, da hun i slutningen af sidste sæson desværre pådrog sig en korsbåndsskade. Efter en vellykket operation, har Kelly brugt tiden på genoptræning hjemme i USA, men er nu altså nået så langt i genoptræningsplanen, at hun igen har tilsluttet sig holdet.

“Det er så fedt at være tilbage i HB Køge og føle sig som en del af holdet igen. Jeg mærker virkelig fremgang lige nu, og jeg er også tilbage på banen og laver noget individuelt træning. Mit knæ har det godt, så jeg er selvfølgelig helt vildt glad,” fortæller Kelly Fitzgerald.

“Der går selvfølelig noget tid endnu, før jeg er hundrede procent tilbage og kan gå ind i fuld træning med holdet. Vi tager det dag for dag, men jeg er meget fortrøstningsfuld,” slutter Kelly.

 

Capelli Sport