Dana Lim fortsætter som Europartner

Den mangeårige Europartner Dana Lim fortsætter samarbejdet med HB Køge efter nok engang at have underskrevet en forlængelse af deres Europartner-aftale – denne gang for de næste to år.

“Vi er utrolige glade for at kunne støtte op om lokalsporten ved at forlænge vores samarbejde med HB Køge. Dana Lim er stærkt forankret i Køge og derfor står HB Køge os særligt nært. I tider, hvor intet er som det plejer, er det ekstra vigtigt, at vi står sammen i lokalmiljøet og blandt andet fremmer sporten og sammenholdet”, siger marketingschef i Dana Lim, Rass Gottschalck.

Også hos HB Køge skaber aftalen begejstring, hvor man i salgsafdelingen er glade for at bibeholde en lokal virksomhed med stort internationalt udsyn.

“I Dana Lim har vi en mangeårig partner, som virkelig har været gode at have i NETVÆRKET. De er ofte tilstede til vores arrangementer og er samtidig en stor støtte for hele HB Køge. Det er en fornøjelse at kunne fortsætte samarbejde”, siger salgschef i HB Køge, Andreas Simonsen.

Dana Lim A/S er Nordens største producent af lim, spartel- og fugemasse. I mere end 90 år har virksomheden leveret kvalitetsprodukter til det nordiske og internationale marked. De primære målgrupper er professionelle håndværkere, industriproduktion samt konsumentmarkedet. Læs mere om Dana Lim her.

Capelli Sport